نان، کیک و شیرینی
کرم بادام؛ طرز تهیه کرم بادام برای شیرینی پای و تارت
کرم بادام نوعی کرم شیرین است که از آن برای پر کردن پای یا تارت استفاده میشود.
تبلیغات
مواد لازم کرم بادام:
برای پای یا تارتی به قطر ۲۰ سانتیمتر
توجه: از بادام کهنه برای درست کردن پودر بادام استفاده نشود.
نام مادهٔ غذایی | مقدار |
رام (در صورت تمایل بجای آن کمی وانیل استفاده شود) | یک قاشق غذاخوری |
کره | ۶۰ گرم |
شکر | ۶۰ گرم |
تخم مرغ | یک عدد |
پودر بادام | ۶۰ گرم |
طرز تهیه کرم بادام:
کرهای که در بیرون یخچال نسبتاً نرم شده را بهم میزنیم تا بصورت کرم در بیاید. وقتی کره به حالت کرم درآمد، پودر شکر را اضافه بهم میزنیم سپس یک دوم تخم مرغی که زرده و سفیدهٔ آن باهم مخلوط شده را اضافه میکنیم. پودر بادام را نیز اضافه کرده در آخر باقیمانده تخم مرغ و مشروب رام یا جایگزین آن کمی وانیل را نیز با این مواد مخلوط میکنیم.
نکته: از زیاد بهم زدن مواد بعد از مخلوط شدن خودداری کنید زیرا ممکن است باعث تجزیه کرم شود.
تبلیغات