نان، کیک و شیرینی

گالت برتون؛ طرز تهیه بیسکویت گالت برتون فرانسوی

گالت برتون (به فرانسوی Galette bretonne) نوعی بیسکویت فرانسوی است که از خمیر سابله (به فرانسوی Pâte sablée) تهیه می‌شود.

مواد لازم گالت برتون:

نام مادهٔ غذاییمقدار
کره۱۲۵ گرم، به دمای محیط رسیده
شکر۵۵ گرم
نمک۳ گرم
زرده تخم مرغیک عدد، به دمای محیط رسیده
آرد ضعیف یا شیرینی الک شده۱۱۰ گرم
بیکینگ پودریک گرم
پودر بادام۷۵ گرم
زرده تخم مرغیک عدد، برای روی شیرینی

طرز تهیه بیسکویت گالت برتون:

۱. کره به دمای محیط رسیده و نمک را با همزن خوب بهم می‌زنیم تا کرم مانند شود.

۲. شکر را به کره اضافه کرده خوب بهم می‌زنیم تا مایه سفید شود. زرده تخم مرغ را نیز افزوده با تخم مرغ همزنی بهم می‌زنیم. سپس آرد، بیکینگ پودر و پودر بادام را اضافه کرده با لیسک بهم می‌زنیم تا تبدیل به خمیر شود.

۳. خمیر را مابین دو کاغذ روغنی گذاشته و آن را به ابعاد ۱۸ در ۲۴ سانتیمتر باز می‌کنیم.

۴. خمیر را در درون یخچال به مدت یک ساعت استراحت می‌دهیم.

۵. خمیر را با قالب گرد ۵ سانتیمتری قالب می‌زنیم. هر تکه را بر روی سینی فر قرار می‌دهیم. زرده تخم مرغ را با برس بر روی هر تکه می‌کشیم.

۶. بطور سنتی بر روی این شیرینی خط‌هایی ایجاد می‌شود با نوک چنگال بر روی آن شیارهای موازی و در دو جهت مختلف ایجاد می‌کنیم. طبق دستور برای اینکه بیسکویت لبه‌هایش پخش نشود بیسکویت در حالتی که در داخل قالب قرار گرفته پخته می‌شود. در اینصورت به تعداد بیسکویت‌ها قالب نیاز است. در صورتی که تعدادی قالب در دسترس نبود بیسکویت را می‌توان بدون قرار دادن در داخل قالب پخت.

۷. بیسکویت را در فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۲۵ دقیقه می‌پزیم.

به این مطلب امتیاز دهید
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا