نان و شیرینی

گالت برتون؛ طرز تهیه بیسکویت گالت برتون فرانسوی

گالت برتون (به فرانسوی Galette bretonne) نوعی بیسکویت فرانسوی است که از خمیر سابله (به فرانسوی Pâte sablée) تهیه می‌شود.

مواد لازم گالت برتون:

نام مادهٔ غذایی مقدار
کره ۱۲۵ گرم، به دمای محیط رسیده
شکر ۵۵ گرم
نمک ۳ گرم
زرده تخم مرغ یک عدد، به دمای محیط رسیده
آرد ضعیف یا شیرینی الک شده ۱۱۰ گرم
بیکینگ پودر یک گرم
پودر بادام ۷۵ گرم
زرده تخم مرغ یک عدد، برای روی شیرینی

طرز تهیه بیسکویت گالت برتون:

۱. کره به دمای محیط رسیده و نمک را با همزن خوب بهم می‌زنیم تا کرم مانند شود.

۲. شکر را به کره اضافه کرده خوب بهم می‌زنیم تا مایه سفید شود. زرده تخم مرغ را نیز افزوده با تخم مرغ همزنی بهم می‌زنیم. سپس آرد، بیکینگ پودر و پودر بادام را اضافه کرده با لیسک بهم می‌زنیم تا تبدیل به خمیر شود.

۳. خمیر را مابین دو کاغذ روغنی گذاشته و آن را به ابعاد ۱۸ در ۲۴ سانتیمتر باز می‌کنیم.

۴. خمیر را در درون یخچال به مدت یک ساعت استراحت می‌دهیم.

۵. خمیر را با قالب گرد ۵ سانتیمتری قالب می‌زنیم. هر تکه را بر روی سینی فر قرار می‌دهیم. زرده تخم مرغ را با برس بر روی هر تکه می‌کشیم.

۶. بطور سنتی بر روی این شیرینی خط‌هایی ایجاد می‌شود با نوک چنگال بر روی آن شیارهای موازی و در دو جهت مختلف ایجاد می‌کنیم. طبق دستور برای اینکه بیسکویت لبه‌هایش پخش نشود بیسکویت در حالتی که در داخل قالب قرار گرفته پخته می‌شود. در اینصورت به تعداد بیسکویت‌ها قالب نیاز است. در صورتی که تعدادی قالب در دسترس نبود بیسکویت را می‌توان بدون قرار دادن در داخل قالب پخت.

مقاله پیشنهادی:  بیسکویت شطرنجی؛ طرز تهیه شیرینی شطرنجی خانگی

۷. بیسکویت را در فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۲۵ دقیقه می‌پزیم.

پکیج دانلودی درمان دائمی زود انزالی

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی + فایل صوتی دوره + برنامه تمرینی + آموزش تصویری تمرینات + موسیقی تراپی + پشتیبانی 35 روزه

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا