غذاها

طرز تهیه آش بلغور ارومیه (یارما شورباسه)؛ مجلسی و خوشمزه

آش بلغور ارومیه یا یارما آشی یا شوربای بلغور یا یارما شورباسه یکی از غذاهای محلی آذربایجان غربی است.

تبلیغات

مواد لازم

  • سیب‌زمینی متوسط: یک عدد متوسط
  • فلفل‌دلمه‌ای کوچک: یک عدد
  • گوجه‌فرنگی: یک عدد
  • بلغور: یک پیمانه
  • لوبیا قرمز پخته: یک پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • لیموترش تازه: به مقدار لازم

طرز تهیه آش بلغور ارومیه

  1. بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید.
  2. سیب‌زمینی و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.
  3. پیاز را خلال کرده و سرخ کنید.
  4. نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید.
  5. سپس رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کرده و باز هم تفت دهید.
  6. بلغور را با کمی آب به بقیهٔ مواد اضافه کنید.
  7. یکی دو جوش که زد، سیب زمینی و فلفل را هم بریزید و بگذارید با در بسته و حرارت ملایم سیب‌زمینی نرم شود.
  8. اگر آبش کم بود آب جوش بریزید. مواظب باشید ته نگیرد.
  9. سپس سیب زمینی که پخته شد لوبیا قرمز پخته شده را هم اضافه کنید.
  10. مواد که پخته شد نعنا خشک را هم بریزید و هم بزنید.

موقع سرو، آب لیموترش تازه به آش می‌زنید.

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
wikibooks

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا