غذاها

دستور پخت آش گوجه فرنگی همدان خوشمزه و مجلسی

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه آش گوجه فرنگی همدان را آموزش میدهیم. با ما همراه باشید…

مواد لازم

  • سبزی (جعفری، نعنا، تره): ۵۰۰ گرم
  • برنج: ۱۵۰ گرم
  • لپه: ۱۵۰ گرم
  • گوجه‌فرنگی: ۷۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
  • نعناع داغ: برای تزئین
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و روغن: به میزان لازم

دستور پخت آش گوجه فرنگی همدان

  1. پیاز را پوست می‌گیریم و می‌شوییم. سپس به صورت نگینی خرد می‌کنیم. در قابلمهٔ مناسبی مقداری روغن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد، پیازهای خردشده را در آن می‌ریزیم و کمی سرخ می‌کنیم تا طلائی رنگ شود. سپس زردچوبه و فلفل را به آن می‌افزاییم، مخلوط می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته‌ شود. سپس رب‌گوجه را اضافه می‌کنیم و باز کمی تفت می‌دهیم.
  2. لپه و برنج را پاک‌کرده و می‌شوئیم. روی پیازها ۲ لیتر آب می‌ریزیم و لپه و برنج را به آن اضافه می‌کنیم. حرارت را ملایم می‌کنیم تا مواد کاملاً بپزند.
  3. سبزی‌ها را شسته و خرد می‌کنیم. گوجه‌فرنگی را هم شسته و خرد می‌کنیم و پس از اینکه مواد داخل آش پخت، سبزی خردشده و گوجه‌ها را در آن می‌ریزیم. حرارت را ملایم می‌کنیم تا آش جا بیفتد و لعاب بی‌اندازد. در این زمان نمک آش را بنا به ذائقه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. وقتی آش گوجه فرنگی همدان آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر می‌کشیم و روی آن را با نعنا داغ تزئین می‌کنیم و با آب لیمو تازه و یا آبغوره سرو می‌کنیم.
5/5 - (1 امتیاز)
منبع
wikibooks

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا