غذاها
دستور پخت آش گوجه فرنگی همدان خوشمزه و مجلسی
![آش گوجه فرنگی همدان](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2021/08/13256824_781-min-compress.jpg)
در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه آش گوجه فرنگی همدان را آموزش میدهیم. با ما همراه باشید…
مواد لازم
- سبزی (جعفری، نعنا، تره): ۵۰۰ گرم
- برنج: ۱۵۰ گرم
- لپه: ۱۵۰ گرم
- گوجهفرنگی: ۷۰۰ گرم
- پیاز: ۲ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- نعناع داغ: برای تزئین
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و روغن: به میزان لازم
دستور پخت آش گوجه فرنگی همدان
- پیاز را پوست میگیریم و میشوییم. سپس به صورت نگینی خرد میکنیم. در قابلمهٔ مناسبی مقداری روغن میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد، پیازهای خردشده را در آن میریزیم و کمی سرخ میکنیم تا طلائی رنگ شود. سپس زردچوبه و فلفل را به آن میافزاییم، مخلوط میکنیم و تفت میدهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود. سپس ربگوجه را اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدهیم.
- لپه و برنج را پاککرده و میشوئیم. روی پیازها ۲ لیتر آب میریزیم و لپه و برنج را به آن اضافه میکنیم. حرارت را ملایم میکنیم تا مواد کاملاً بپزند.
- سبزیها را شسته و خرد میکنیم. گوجهفرنگی را هم شسته و خرد میکنیم و پس از اینکه مواد داخل آش پخت، سبزی خردشده و گوجهها را در آن میریزیم. حرارت را ملایم میکنیم تا آش جا بیفتد و لعاب بیاندازد. در این زمان نمک آش را بنا به ذائقه اضافه کرده و مخلوط میکنیم. وقتی آش گوجه فرنگی همدان آماده شد، آن را در ظرف مورد نظر میکشیم و روی آن را با نعنا داغ تزئین میکنیم و با آب لیمو تازه و یا آبغوره سرو میکنیم.