غذاها

طرز تهیه آش گوشواره تبریز خوشمزه و مجلسی

آش گوشواره یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی (تبریز) است.

تبلیغات

مواد لازم آش گوشواره تبریز

برای خمیر:

  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • نمک: نصف قاشق چایخوری
  • آب: یک دوم پیمانه
  • آرد: ۳ پیمانه

برای مواد میانی (کوفته سرگنجشکی):

  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • پیاز رنده شده: ۱ عدد
  • زردچوبه: مقداری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

برای آش:

  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق‌غذاخوری
  • کره: ۵۰ گرم
  • آب: ۴ لیوان
  • نخود: ۱ پیمانه
  • جعفری و گشنیز: برای تزیین
  • نعنا خشک: ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه: یک چهارم پیمانه
  • پیاز نگینی: ۱ عدد

طرز تهیه آش گوشواره تبریز

طرز تهیه خمیر:

تخم‌مرغ، نمک و آب را مخلوط کرده و آرد را کم‌کم به آن بیفزایید. آرد را تا حدی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. خمیر را به مدت نیم ساعت داخل کیسه به آن استراحت دهید.

طرز تهیه مواد میانی:

گوشت را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی ورز دهید. از گوشت کوفته ریزه‌هایی به اندازه یک فندق درست کرده و تفت دهید. در صورت تمایل می‌توان به گوشت زردچوبه نیز اضافه کرد.

طرز تهیه گوشواره:

خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید. با کمک وردنه آن را به قطر ۲ میلی‌متر باز کنید. با چاقو مربع‌های ۲ در ۲ سانتی ببرید روی هر مربع گوشت به اندازه یک نخود قرار دهید. و هر مربع را جدا جدا ببندید.

طرز تهیه آش گوشواره:

رب گوجه‌فرنگی، پیاز، کره و نعنا خشک را تفت می‌دهیم و آب اضافه می‌کنیم تا جوش بیاید بعد گوشواره‌ها را ریخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه می‌کنیم بعد از چند جوش سرکه را نیز اضافه نموده و آش گوشواره تبریز را در ظرف می‌کشیم روی آنرا با جعفری تزیین می‌کنیم. (مدت پخت نیم ساعت)

تبلیغات
5/5 - (1 امتیاز)
منبع
wikibooks

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا