انشا

انشا در مورد چکدرمه

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، انشا در مورد چکدرمه برای شما آماده نموده ایم. امیدواریم که موردتوجه شما قرار گیرد.

⭐انشا اول در مورد چکدرمه⭐

مقدمه:
چکدرمه یک غذای سنتی ترکمنی است که بیشتر از هزار سال قدمت دارد که با پخت همزمان برنج، گوشت گوسفند، رب گوجه یا گوجه و پیاز به همراه روغن، آب و افزودنی‌هایی مانند نمک و فلفل به دست می‌آید. این غذا تا حدی به استامبولی پلو شباهت دارد.

بدنه:
این غذا به‌طور سنتی در نوعی دیگ چدنی به نام قازان تهیه می‌شود. ابتدا تکه‌های کوچک گوشت در روغن سرخ می‌شود، سپس پیاز رنده‌شده به آن اضافه و پس از سرخ شدن پیاز، رب گوجه یا گوجه به آن افزوده می‌شود. آن‌گاه آب اضافه می‌شود تا گوشت آب‌پز شود، پس از بخار شدن مقداری از آب، برنج اضافه می‌شود، به‌طوری‌که آب یک بند انگشت بالاتر از برنج قرار گیرد، سپس حرارت کم می‌شود تا برنج دم بیاید.

همچنین این غذا در نواحی آستارا و اطراف با نام چغیرتما نیز شناخته می‌شود.

این غذا به سادگی می‌تواند صمیمیت و گرمای خانه را به میز شما بیاورد. چکدرمه، با طعم خوشمزه‌ای که دارد، به ویژه در فصل سرد سال مورد توجه خانواده‌ها قرار می‌گیرد و طعم لذیذ آن حس و حال خوبی را ایجاد می کند.

چکدرمه انواعی دارد از جمله: چکدرمه گوشت، چکدرمه با گوشت پرنده شکم پر، چکدرمه ماهی شکم پر و چکدرمه هویج.

نتیجه:
 این خوراک بیشتر در بین ترکمن ها مرسوم است هر چند امروزه در بسیاری نقاط کشور نیز پخته می شود چون یک غذای بسیار خوشمزه و مقوی است که بسیاری از نیازهای بدن ما به مواد مغذی را تامین می نماید.

4/5 - (1 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا