نان، کیک و شیرینی

ترافل شکلات؛ طرز تهیه ترافل شکلات تمشک (رزبری)

مواد لازم ترافل شکلات تمشک:

مواد لازم برای تهیه ۷۰ تکه شکلات

تمشک را پس از جوش دادن و له کردن در الک گود می‌ریزیم. آنچه از الک رد می‌شود به عنوان پوره استفاده می‌شود.

نام مادهٔ غذایی مقدار
پوره رزبری – تمشک (بدون شکر) ۱۹۲ گرم
Trimoline یا شربت اینورت ۸۰ گرم
شکلات پوششی بلک، (مقدار کاکائو ۶۶ درصد)، کاملاً خرد شده، برای داخل گاناش ۲۸۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
لیکور رُزبری ۲۴ گرم
شکلات پوششی سفیدِ تمپرینگ شده، برای پوشش خارجی شکلات به میزان لازم

طرز تهیه ترافل شکلات تمشک:

۱. پوره رزبری و شربت اینورت را داخل قابلمه ریخته می‌گذاریم بر روی حرارت تا گرم شود.

همچنین بخوانید: طرز تهیه سس رزبری یا پوره رزبری (سیاه تمشک)

۲. یک سوم شکلات بلک خرد شده را با پوره در قابلمه مخلوط کرده تا شکلات نرم شود. یک سوم دیگر را نیز مخلوط کرده و سپس تمامی شکلات را مخلوط می‌کنیم.

۳. وقتی دمای مایه به ۳۹ درجه رسید کره خرد شده را نیز اضافه کرده خوب بهم می‌زنیم.

۴. وقتی کره حل و ناپدید شد، لیکور رُزبری را نیز در آخر به مواد اضافه کرده بهم می‌زنیم.

همچنین بخوانید: نحوه تمپرینگ شکلات (گرمادهی شکلات) مرحله به مرحله

۵. درون ظرفی مایه را پهن کرده تا سفت شود. مایه را داخل قیف ریخته و تکه‌تکه آن را خارج می‌کنیم سپس هر قطعه را در دست چرخانده تا گرد شود و یک روز می‌مانیم بماند. شکلات سفید تمپرینگ شده که هنوز به شکل مایع است را کف دست ریخته هر قطعه را کف دست غلطانده تا اطراف شکلات هسته را شکلات سفید بپوشاند. می‌گذاریم بماند تا سفت شود.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا