طرز تهیه رولت گوشت برای 4 نفر
![طرز تهیه رولت گوشت برای 4 نفر](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2022/09/1251007_515-min.jpg)
در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه رولت گوشت برای 4 نفر را برای شما آماده نموده ایم.
طرز تهیه رولت گوشت مجلسی برای 4 نفر
مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت چرخ کرده | 600 گرم |
پیاز | 4 عدد درشت |
تخم مرغ | 2 عدد |
جعفری | 6 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 4 قاشق غذاخوری |
آب | 4 لیوان |
سیب زمینی | 4 عدد |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 4 قاشق غذاخوری |
پودر سیر و پودر پیاز | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه رولت گوشت خوشمزه:
برای تهیه رولت گوشت مجلسی ابتدا دو عدد از پیازها را با رنده ریز رنده میکنیم و با فشار دست آب اضافیاش را میگیریم. در ادامه پیاز آب گرفته را به همراه گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه جادار با هم ترکیب میکنیم.
در این مرحله جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد میکنیم و به همراه تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پودر پیاز به مواد اضافه میکنیم و با دست مواد ۱۰ دقیقه ورز میدهیم تا کاملاً یکدست و منسجم شوند.
حالا روی درب کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مایه رولت به خوبی استراحت کند. در همین حین پیاز باقیمانده را به صورت نگینی یا خلالی خرد میکنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم.
حالا کمی روغن اضافه میکنیم و پس از اینکه روغن داغ شد، پیاز خرد شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت میدهیم تا سبک و شیشهای شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری ادویه به تابه اضافه میکنیم.
پس از اینکه رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دادیم، زعفران دم کرده را اضافه میکنیم و پس از آن آب را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم سس با حرارت ملایم جوش بیاید، سپس به سراغ آماده کردن رولت گوشت میرویم.
در این مرحله سیب زمینیها را به صورت نگینی خرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. حالا مایه رولت را از یخچال خارج میکنیم و سپس روی سطح کار یک کیسه پلاستیک پهن میکنیم و مایه رولت را روی پلاستیک باز میکنیم.
حالا سیب زمینی سرخ شده را در وسط مایه رولت قرار میدهیم و به کمی کیسه پلاستیک مایه رولت را به صورت رول جمع میکنیم و انرا محکم فیکس میکنیم و به مدت ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار میدهیم تا خودش را بگیرد.
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن اضافه میکنیم، پس از اینکه روغن داغ شد، رولت گوشت را درون تابه قرار میدهیم و هر چند لحظه یک بار میچرخانیم تا تمام قسمتهای رولت سرخ شوند.
پس از اینکه سرخ کردن رولت به پایان رسیدف آنرا درون تابه حاوی سس رب گوجه فرنگی قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا با حرارت بسیار ملایم مغز پخت شود. در پایان رولت را به همراه سس باقیمانده داخل ظرف مورد نظرمان میکشیم و سرو میکنیم.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه رولت گوشت مجلسی
- اگر مواد گوشتی آماده شده دارای انسجام کافی نبود از 1 تا 2 قاشق پودر نان به برای انسجام گوشت استفاده کنید.
- مقدار کمی ادویه کاری این غذا را بسیار خوش عطر میکند.
- برای مغز رولت از تخم مرغ آب پز و هویج هم میتوانید استفاده کنید.
- اگر منع مصرف گوشت قرمز دارید از گوشت بوقلمون چرخ شده استفاده کنید.
- اگر میخواهید رولت گوشت شما علاوه بر طعم خوب زیبایی هم داشته باشد و ترک نخورد بهتر است که مواد گوشتی را به میزان زیادی ورز دهید و مواد گوشتی به انسجام مورد نظر برسد.