نان، کیک و شیرینی

سابله؛ طرز تهیه شیرینی سابله فرانسوی

سابله نوعی بیسکوئیت فرانسوی است.

مواد لازم شیرینی سابله:

  • کره: ۱۴۰ گرم (۱۰ قاشق غذاخوری) (بدون نمک و در دمای اتاق باشد)
  • شکر: ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
  • آرد: ۲۶۰ گرم (۲ پیمانه)
  • تخم مرغ: یک عدد بزرگ
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • تخم مرغ برای روی شیرینی: یک عدد + یک قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه شیرینی سابله:

۱- کره و شکر را با همزن بزنید تا سبک و حجم دار شوند.

۲- تخم مرغ و وانیل را به ترکیب بالا اضافه کنید، آن‌ها را بزنید تا مخلوط شوند.

۳- در کاسه‌ای جدا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با قاشق قاطی کنید.

۴- مواد خشک (آرد، بیکینگ پودر و نمک) را به بقیه مواد اضافه کنید. در این مرحله فقط در حد مخلوط شدن با دور کم همزن، مواد را مخلوط کنید. (خمیر را بیش از حد نزنید).

۵- خمیر را به میز کارتون که کمی آرد پاشی شده منتقل کنید. چند بار به آرامیان را ورز دهید (فقط در حدی که یک دست شود). سپس آن را به دو قسمت تقسیم کنید در نایلون یا بپیچید و به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

۶- فر را در دمای ۱۷۷ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید. طبقه داخل فر را در وسط آن قرار دهید.

۷- داخل سینی فر که می‌خواهید شیرینی‌ها را بچینید، کاغذ روغنی بیندازید. کنار بگذارید.

۸- یکی از خمیرها را از یخچال خارج کنید. میز کارتون رو کمی آرد بپاشید؛ و خمیر را به قطر ۱ سانت باز کنید.

۹- از قالب شیرینی ۵ سانتی استفاده کنید. اگر ندارید، از دور یک کاسه کوچک، لیوان یا هر چیز مناسب دیگر استفاده کنید. شیرینی‌ها را قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید؛ و سینی فر را در به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

۱۰- در این فاصله، یک عدد تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری آب در کاسه‌ای مخلوط کنید.

۱۱- وقتی شیرینی‌ها را از یخچال در آوردید، با سر چنگال یا خلال دندان، خطوط متقاطعی روی سطح شیرینی‌ها بکشید و بعد به آرامی با یک برس روی آن‌ها را به تخم مرغ آغشته کنید.

۱۲- شیرینی‌ها را در فر از پیش گرم شده به مدت ۱۲-۱۴ دقیقه قرار دهید. این مدت بسته به سایز شیرینی‌ها تغییر می‌کند. نشانه دیگر آماده شدن آن‌ها قهوه‌ای روشن و طلایی شدن لبه‌های آن است.

۱۳- شیرینی‌ها را در توری فلزی، یا جای مناسب قرار دهید تا خوب خنک شوند. این شیرینی را می‌توانید به مدت یک هفته در ظرف در بسته نگهداری کنید.

3/5 - (2 امتیاز)
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا