غذاها

طرز تهیه شیر پلوی تبریزی؛ خوشمزه و مجلسی

شیر پلوی تبریزی یکی از غذاهای محلی تبریز است.

تبلیغات

مواد لازم

  • برنج: سه و نیم پیمانه
  • کره: ۲۰۰ گرم
  • شیر: چهار پیمانه
  • زعفران: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • کشمش پلویی: یک پیمانه
  • دارچین: نصف قاشق چای‌خوری
  • فیله مرغ: ۵۰۰ گرم
  • پیاز داغ: یک پیمانه
  • خلال پسته: یک پیمانه
  • آب: دو پیمانه
  • آب پیاز: به میزان لازم
  • گلاب: ۱/۳ پیمانه

طرز تهیه شیر پلوی تبریزی

  1. فیله‌های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه‌دار می‌کنیم.
  2. برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس می‌کنیم.
  3. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه ریخته تا بجوشد.
  4. آب برنج را خالی می‌کنیم و آن را داخل شیر می‌ریزیم نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه می‌کنیم.
  5. نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را می‌ریزیم و می‌گذاریم بماند تا شیر کاملاً جذب برنج شود. ۳۵ دقیقه دم‌کنی می‌گذاریم تا بپزد.
  6. کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ می‌کنیم.
  7. فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ کرده و بعد در کره تفت می‌دهیم.
  8. برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر ریخته و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج می‌ریزیم و تزیین می‌کنیم، فیله‌های مرغ را هم روی برنج قرار می‌دهیم.
3/5 - (2 امتیاز)
منبع
wikibooks

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا