غذاها

طرز تهیه آش رشته مجلسی برای 6 نفر

آش رشته یکی از خوشمزه‌ترین میان وعده‌های ما ایرانی‌هاست. امروز در این مطلب طرز تهیه آش رشته مجلسی و خوشمزه را بیان خواهیم نمود. با ما همراه باشید.

دستور پخت آش رشته مجلسی برای 6 نفر

مواد لازم برای تهیه آش رشته برای 6 نفر

  • نخود: نصف لیوان
  • عدس: نصف لیوان
  • لوبیا چیتی: نصف لیوان
  • سبزی آش شامل: (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) هر کدام به نسبت مساوی باشه. اگه فصل اسفناج نبود می‌توانیم از برگ چغندر استفاده کنیم.
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • رشته آشی: ۱ بسته
  • ادویه: فلفل و زردچوبه و نمک به مقدار لازم
  • نعنا خشک و پیاز سرخ شده و سیر داغ و کشک: به مقدار لازم

طرز تهیه آش رشته مجلسی:

حبوبات را به مدت ۲۴ ساعت خیس می‌کنیم و چندین بار آبش را عوض می‌کنیم و نخود و لوبیا را جداگانه می‌پزیم.

عدس نیاز به خیساندن ندارد و عدس را نیم پز می‌کنیم تا له نشود.

پیاز را نگینی خرد کرده با زردچوبه و فلفل سیاه خوب تفت میدیم تا عطر پیاز خارج بشه و طلایی و زرد رنگ بشه.

حالا حبوبات و آب را اضافه می‌کنیم تا به جوش بیاد.

سبزی آش را اضافه کرده حرارت را کم می‌کنیم تا آش خوب جا بیفته.

رشته را به سه قسمت یا دو قسمت تقسیم کرده و به آش اضافه می‌کنیم. ممکن است کمتر از یک بسته استفاده بشه (چون بعد پخت رشته آش سفت میشه).

بعد از اضافه کردن رشته، نمک آش را اندازه می‌کنیم و مقدار چند قاشق کشک را که با آب جوش حل می‌کنیم و به آش اضافه می‌کنیم. (این مرحله دلخواه است).

سیر داغ و نعناع داغ را درست می‌کنیم و مقدار چند قاشق به آش مون اضافه می‌کنیم و در آخر با سیر داغ و نعنا داغ و پیاز داغ تزئین می‌کنیم.

نکات و فوت فن‌های آش رشته:

  • اگر وقت کافی برای خیساندن حبوبات نداشتید می‌توانید یک خیار نصف کرده را داخل آب حبوبات بزارید تا نفخ شون رو از بین ببره.
  • برای لعاب بیشتر آش می‌توانید ۲ قاشق غذا خوری آرد با آب باز کنید و به آش اضافه کنید.
  • می‌توانید به جای اضافه کردن آب از آب قلم نیز استفاده کنید.
  • برای تیره نشدن رنگ آش حبوبات را جداگانه بپزید.
  • اگر بعد از اتمام پخت، آش شما سفت بود ۱ لیوان آب جوشیده اضافه کنید.
5/5 - (1 امتیاز)
منبع
ashmazi

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا