نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه نان ترتیلا خانگی خوشمزه و لذیذ

در این مطلب قصد داریم، دستور ساخت نان ترتیلا مکزیکی، یک نان خوش‌مزه و با طعم بی‌نظیر را معرفی نماییم، ساخت این نان خیلی راحت است که در مدت‌زمان کمی می‌توان آن را درست کرد و در تهیه ساندویچ و یا در کنار غذاهای مختلف نوش جان کنید.

در اینجا طرز پخت نان ترتیلا یک نان نازک و خوش‌طعم را آموزش می‌دهیم که معمولاً از آرد گندم یا ذرت تهیه می‌شود و نرمی بافت این نان به دلیل تهیه آن از گندم است، اگرچه تهیه آن با آرد ذرت به دلیل ترد بودن طرفداران بیشتری دارد، ضمن اینکه کم‌کالری می‌باشد، در ادامه برای یادگیری دستور طبخ این نان خوشمزه همراه ما شوید.

مواد لازم برای تهیه نان ترتیلا:

  • آرد: ۳ لیوان
  • آب گرم: یک لیوان
  • روغن: یک‌سوم لیوان
  • بیکینگ‌پودر: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری

روش آماده سازی نان ترتیلا:

  1. برای تهیه نان ترتیلا، در ابتدا آرد (بهتر است از آرد نانوایی استفاده شود)، بیکینک پودر و نمک را در داخل ظرف گودی ریخته و باهم مخلوط‌کنید. سپس در قسمت وسط آرد را کمی گود کرده و روغن بریزید و از قسمت‌های اطراف، آرد را کم‌کم با روغن ترکیب کرده تا مخلوط کاملی از آرد و روغن به دست آید.
  2.  بعد آب گرم را کم‌کم اضافه کنید و ورز دهید تا وقتی‌که خمیر به دست نچسبد، توجه داشته باشید که خمیر تهیه این نان لطیف نیست، بنابراین می‌توانید مقدار بیشتری آرد اضافه کنید.
  3. اکنون خمیر را داخل ظرفی که سطح آن را قبلاً چرب کرده‌اید، قرار داده و سپس روی آن را با نایلون پوشانده و به مدت‌زمان یک ساعت در جای گرمی بگذارید تاکمی استراحت کند و حجم آن بیشتر شود.
  4. بعد از گذشت زمان لازم برای استراحت خمیر، آن را به ده قسمت مساوی تقسیم کرده و روی سطح کار، کمی آرد بپاشید و خمیرها را به‌وسیله وردنه به شکل دایره‌ای پهن کنید. (اندازه قطر خمیر بهتر است، ۱۰ سانتی‌متر باشد.)
  5. حال ماهیتابه‌ای را بر روی حرارت متوسط قرار داده و بعدازاینکه داغ شد (نیازی به چرب کردن با روغن نیست)، خمیر پهن‌شده را داخل ماهیتابه قرار داده، کمی صبر کنید، هنگامی‌که سطح خمیر شروع به حباب زدن کرد، می‌توانید آن را به‌طرف دیگر برگردانید تا خوب بپزد (حدود ۳۰ ثانیه برای برشته شدن هر طرف نان کافی می‌باشد).
  6. حال همه نان‌ها را به این صورت تهیه‌کرده و بعد از آماده شدن، آن‌ها را در داخل پارچه‌ای بپیچید تا نان‌ها نرم بمانند.

ذکر نکاتی مهم در پخت نان ترتیلا

  • از پاشیدن مقدار زیاد آرد بر روی سطح کار پرهیز کنید، زیاده‌روی در این کار موجب چسبیدن آرد به زیر نان ترتیلا شده و درنتیجه طعم آن بد خواهد شد. همچنین وردنه را بعد از فروکردن در داخل آرد، خوب تکان دهید تا آرد اضافی آن گرفته شود، زیرا در این صورت خمیر به وردنه نمی‌چسبد.
  • از ماهیتابه تفلون ضخیم یا چدن برای طبخ این نان استفاده کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا خوب داغ شود، توجه داشته باشد که همه نان‌ها را باهم پهن نکنید، بلکه یکی‌یکی درست کرده و در داخل ماهیتابه داغ بگذارید تا بپزد، ضمن اینکه نیازی به چرب کردن ماهیتابه نیست.
  • ازآنجاکه این نان سریع پف‌کرده و در هنگام پخت، حباب‌های درشتی بر روی سطح آن ایجاد می‌شود، می‌توان به‌وسیله یک دستمال آشپزخانه (دستمال‌کاغذی) به‌طور مرتب حباب‌ها را بترکانید.
  • این نان خیلی زود خشک می‌شود، بنابراین برای نگهداری آن می‌توانید لابه‌لای هرکدام از نان‌ها، یک دستمال آشپزخانه قرار دهید و درصورتی‌که عجله‌ای برای مصرف آن ندارید، می‌توان داخل فویل پیچیده و در یخچال نگهداری کنید و یا مدت طولانی در فریزر قرار دهید.
  • زمانی که می‌خواهید نان فریز شده را مصرف کنید، آن را از فریزر خارج کرده و در دمای اتاق قرار دهید، سپس آن را داخل فویل پیچیده و در داخل فر گرم‌کنید، گرم کردن این نان‌ها در مایکروفر موجب خشک شدن زیاد آن می‌شود.
  • تهیه این نان با انواع روغن‌های مختلف امکان‌پذیر است، همچنین می‌توانید از روغن‌زیتون و یا روغن کانولا برای خوش‌طعم شدن نان‌ها استفاده کنید.
به این مطلب امتیاز دهید
منبع
argaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا