نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه ورق شکری برای دور کیک

برای تزیین کیک از ورق شکری استفاده می شود. در اینط ملب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه ورق شکری برای دور کیک را برای شما آماده نموده ایم.

تبلیغات

دستور تهیه ورق شکری برای دور کیک

مواد لازم برای تهیه شوگر شیت:

  • شکر: ۲۵۰ گرم
  • گلوکز: ۳۰ گرم
  • رنگ خوراکی ژله‌ای: چند قطره

طرز تهیه ورق شکری (شوگر شیت)

  1. ابتدا شکر و رنگ خوراکی را با هم ترکیب کنید و با دست (حتماً دستکش بپوشید) کاملاً مخلوط کنید تا به رنگ دلخواه برسید.
  2. سپس شکر را روی سیلیکون پد بریزید و گلوکز را به آن اضافه کنید.
  3. همچنان با دست شکر را با گلوکز ترکیب کنید و ماساژ بدید تا حالت منسجم پیدا کنه و یک دست بشه و بتونید پهنش کنید.
  4. بعد بین کاغذ روغنی به شکل دلخواه پهنش کنید (به قطر نیم سانتی متر).
  5. میتونید به شکل یک تکه استفاده کنید و یا کاتر بزنید.
  6. اجازه بدید نیم ساعت در دمای محیط بمونه تا کمی خودشو بگیره و سفت بشه بعد از روی کاغذروغنی بلندش کنید و به دیواره کیک بچسبونید.

نکات تهیه ورق شکری (شوگر شیت)

توجه داشته باشید که حتماً یک الی دو ساعت قبل از سرو ورق شکری رو روی کیک قرار بدید به علت وجود شکر و رطوبت خامه ممکنه آب بشه و ریزش کنه و در نتیجه کیکتون خراب میشه اگر زودتر قرار بدید.

3/5 - (2 امتیاز)

منبع
sarashpazpapion

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا