کالری مواد غذایی

میزان کالری قطاب

قطاب یک شیرینی سنتی ایرانی است که از خمیری پخته شده با مغز بادام یا گردو و شکر پر شده است. سپس شیرینی در پودر قند غلتانده می شود. قطاب معمولاً در طول تعطیلات نوروز سرو می شود.

یک قطاب متوسط ​​حدود 120 کالری دارد. کالری قطاب از مواد تشکیل دهنده آن می آید:

  • آرد: آرد ماده اصلی خمیر قطاب است و منبع کربوهیدرات است. کربوهیدرات ها نوعی درشت مغذی هستند که بدن شما برای انرژی از آنها استفاده می کند.
  • شکر: شکر ماده دیگری است که کالری زیادی به قطاب می افزاید. شکر یک کربوهیدرات ساده است که به سرعت توسط بدن شما هضم و جذب می شود.
  • چربی: چربی موجود در قطاب از مغزها و روغنی که برای تهیه خمیر استفاده می شود می آید. چربی ها نوعی درشت مغذی هستند که به بدن شما در جذب ویتامین ها کمک می کنند و به شما احساس سیری می دهند.

اگر مراقب کالری دریافتی خود هستید، می توانید با انجام برخی تغییرات در مواد تشکیل دهنده، قطاب سالم تری بسازید. به عنوان مثال، می توانید از آرد گندم کامل به جای آرد سفید استفاده کنید و شکر را با جایگزین شکر مانند استویا کاهش دهید. همچنین می توانید از مغزهای کم چرب مانند بادام استفاده کنید.

به این مطلب امتیاز دهید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا