نان، کیک و شیرینی
طرز تهیه نان گردو و پنیر پارمزان
![نان گردو و پنیر پارمزان](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/04/fe0bbcb84d9108c37abb41720b312d91_w750_h750.jpg)
زمان آمادهسازی: 60 دقیقه
تبلیغات
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه نان پنیر گردو
- پنیر پارمزان: 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)
- آرد: 350 گرم
- بیکینگپودر: 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: یکچهارم قاشق چایخوری
- تخممرغ: 1 عدد (بزرگ)
- پنیر چدار: 1 لیوان (نگینی شده)
- گردو: 3 قاشق غذاخوری
- پیازچه: 4 عدد (نگینی شده)
- شیر: 250 میلیلیتر
- ماست: 170 میلیلیتر
- کره: 2 قاشق غذاخوری
روش آمادهسازی نان پنیر گردو
- ابتدا فر را در دمای 180 درجه قرار دهید.
- سینی فر مخصوص نان را با کره چرب کنید.
- روی سینی فر پنیر پارمزان بپاشید.
- آرد، بیکینگپودر، فلفل سیاه، پنیر چدار، پیازچه خردشده و گردو را در ظرفی مخلوطکنید.
- در ظرفی دیگر شیر و ماست را هم بزنید و روی مخلوط آرد بریزید و به خوبی هم بزنید تا یک خمیر ضخیم به دست آید.
- خمیر را روی سینی فر که در آن پارمزان پاشیدهاید بریزید.
- سینی نان را در فر به مدت 55 دقیقه قرار دهید تا زمانی که پخته شود.
- سینی را از داخل فر خارج کنید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید سپس آن را در کنار سالاد یا سس داغ سرو کنید.
نوش جان 😉
تبلیغات