نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه نان گردو و پنیر پارمزان

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

تبلیغات

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه نان پنیر گردو

  • پنیر پارمزان: 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)
  • آرد: 350 گرم
  • بیکینگ‌پودر: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: 1 عدد (بزرگ)
  • پنیر چدار: 1 لیوان (نگینی شده)
  • گردو: 3 قاشق غذاخوری
  • پیازچه: 4 عدد (نگینی شده)
  • شیر: 250 میلی‌لیتر
  • ماست: 170 میلی‌لیتر
  • کره: 2 قاشق غذاخوری

روش آماده‌سازی نان پنیر گردو

  1. ابتدا فر را در دمای 180 درجه قرار دهید.
  2. سینی فر مخصوص نان را با کره چرب کنید.
  3. روی سینی فر پنیر پارمزان بپاشید.
  4. آرد، بیکینگ‌پودر، فلفل سیاه، پنیر چدار، پیازچه خردشده و گردو را در ظرفی مخلوط‌کنید.
  5. در ظرفی دیگر شیر و ماست را هم بزنید و روی مخلوط آرد بریزید و به خوبی هم بزنید تا یک خمیر ضخیم به دست آید.
  6. خمیر را روی سینی فر که در آن پارمزان پاشیده‌اید بریزید.
  7. سینی نان را در فر به مدت 55 دقیقه قرار دهید تا زمانی که پخته شود.
  8. سینی را از داخل فر خارج کنید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید سپس آن را در کنار سالاد یا سس داغ سرو کنید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

تبلیغات

منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا