نوشیدنی ها

طرز تهیه چای زردچوبه برای پاکسازی کبد و سلامت مغز

چای زردچوبه دارای فواید بسیاری است از جمله ضد سرطانی بودن، بهبود سلامت مغز و پاکسازی کبد.

تبلیغات

زمان آماده سازی: 40 دقیقه

مناسب برای: 2 نفر

مواد لازم برای تهیه چای زردچوبه:

  • ریشه زردچوبه تازه: 1 عدد (به جای ریشه زردچوبه میتوان از پودر زردچوبه نیز استفاده نمود)
  • آب: 4 لیوان
  • عسل: به میزان لازم (به جای عسل میتوان از شکر نیز استفاده نمود)

روش آماده سازی چای زردچوبه:

  1. ابتدا ریشه زردچوبه، آب و عسل را در قوری روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد، زمانی که آب به دمای جوش رسید، زیر شعله اجاق را به مدت نیم الی 1 ساعت کم کنید.
  2. چای زردچوبه را از صافی بگذرانید.
  3. در صورتی که چای زردچوبه غلیظ شده باشد میتوانید کمی آب اضافه کنید سپس مخلوط را با عسل شیرین کنید.
  4. چای زردچوبه را میتوان گرم یا سرد سرو نمود.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
تبلیغات
منبع
tareekaaترجمه اختصاصی تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا