غذاها

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام برای 4 نفر

کوکو سیب‌زمینی گونه‌ای از کوکو و یکی از غذا‌های اصیل و محبوب ایرانی است که از روزگاران قدیم به‌عنوان غذای ظهر و یا شام خورده می‌شده است. امروزه کوکو سیب‌زمینی هم غذایی کامل برای وعده‌های اصلی محسوب می‌شود، هم چاشتی لذیذ برای میان‌وعده است که در کیف مدرسه یا اداره بچه‌دبستانی‌ها و کارمندان و کارگران می‌توان آن را یافت.

تبلیغات

غذاهایی مشابه کوکو سیب‌زمینی در کشورهای دیگر نیز وجود دارد، از جمله تورتیا د پاتاتاس که یک غذای اسپانیایی است.

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام برای چهار نفر را برای شما آماده کرده ایم.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام ترد و خوشمزه برای 4 نفر

مواد لازم کوکو سیب زمینی خام برای چهار نفر:

  • پیاز ۱ عدد
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • سیب زمینی ۴ عدد
  • آرد ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری و گشنیز به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام:

ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست می‌گیریم و آب می‌کشیم و رنده درشت می‌کنیم و آب آن را کاملاً می‌گیریم،چون باعث باز و خراب شدن کوکو می‌شود. سیب زمینی را در کاسه‌ای بزرگ می‌ریزیم و پیاز را پوست می‌گیریم و می‌شوییم

و رنده ریز می‌کنیم و آب اضافه آن را می‌گیریم و با سیب زمینی مخلوط می‌کنیم. تخم مرغ‌ها را جداگانه در پیاله می‌شکنیم و اگر سالم بود در کاسه‌ای می‌ریزیم و هم می‌زنیم و سپس زعفران را به همراه آرد و زردچوبه، فلفل، نمک اضافه می‌کنیم.

تبلیغات

اگر تمایل داشتید جعفری و گشنیز خرد شده را نیز به کاسه تخم مرغ اضافه می‌کنیم و مجدداً مواد را هم می‌زنیم تا خوب مخلوط و یکدست شوند. در ادامه مقداری روغن در تابه می‌ریزیم و حرارت را کم می‌کنیم تا داغ شود.

می‌توانیم به یک باره کل مایه کوکو را بریزیم داخل تابه و با کف قاشق روی آن را صاف کنیم و درب تابه را بگذاریم یا با قاشق مقداری از مایه را بریزیم و سریع با قاشق به ابعاد آن فرم دهیم.هر دو مدل را می‌توان انجام داد که بستگی به سلیقه شما دارد.

اگر مایه کوکو را به صورت یک جا داخل تابه ریخته باشیم پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد باید در این مرحله که می‌خواهیم کوکوها را برگردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود، از وسط آن را نصف کنیم تا بتوانیم با کفتگیر کوکو را بر گردانیم.

و اگر با قاشق دانه دانه کوکوها را فرم داده باشیم راحت هر کدام از آن‌ها را بر می‌گردانیم تا سرخ شوند. کوکوهای سرخ شده را در توری قرار می‌دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود و کوکوهای خشک و تردی داشته باشیم.نوش جان

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کوکو سیب زمینی

برای سالم‌تر بودن این کوکو بهتر است از کمی شوید خشک استفاده شود تا به کاهش چربی غذا کمک کند.

تبلیغات

کوکو سیب زمینی پوک

در صورت تمایل از یک قاشق آرد نشاسته ذرت برای پوک‌تر شدن کوکو استفاده کنید.

کوکو سیب زمینی پخته شکم پر

می‌توانید این کوکو را با پنیر یا مواد گوشتی پر کنید و کوکو سیب زمینی شکم پر داشته باشید.

3.3/5 - (3 امتیاز)

منبع
salamdonyawikipediaparsiday

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا