نان، کیک و شیرینی

کیک غذای فرشته؛ طرز تهیه کیک خوراک فرشته

کیک غذای فرشته (به انگلیسی: Angel food cake) یک نوع کیک سبک است که در آن تنها از سفیدهٔ تخم مرغ استفاده می‌شود و فاقد روغن و کره است.

تبلیغات

مواد لازم کیک خوراک فرشته:

نام مادهٔ غذایی مقدار
سفیدهٔ تخم مرغ (اندازه بزرگ) ۶ عدد
کرم تارتار یک دوم قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
شکر ۵۰ گرم یک چهارم پیمانه و دو قاشق چایخوری
آرد (الک شده) ۶۰ گرم، یک دوم پیمانه
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
در صورت تمایل پودر نارگیل یک دوم پیمانه

طرز تهیه کیک خوراک فرشته:

۱. چون کیک به سرعت آماده می‌شود فر را با درجهٔ ۱۷۰ درجه گرم کرده آماده می‌کنیم. ابتدا تمامی مواد را اندازه گرفته و حاضر می‌گذاریم. معمولاً برای پخت کیک غذای فرشته از قالب‌های حلقه‌ای استفاده می‌شود. در این نوع کیک نباید داخل قالب را چرب کرد. ظرفی نیز که برای بهم زدن سفیده استفاده می‌شود باید کاملاً شسته و تمیز باشد.

۲. سفیدهٔ تخم مرغ و کرم تارتار و نمک را در ظرفی با تخم مرغ همزنی تا حدی بهم می‌زنیم که تمامی آن کف کند سپس شکر را قاشق به قاشق به آن اضافه کرده بقدری بهم می‌زنیم که اگر ظرف را برگردانیم، سفیده از آن نریزد وانیل را اضافه کرده بهم می‌زنیم.

۳. آرد را بار دیگر از الک گذرانیده به مایه اضافه می‌کنیم در صورت تمایل پودر نارگیل را هم اضافه کرده مخلوط می‌کنیم.

۴. کیک را در قالب (اگر موجود باشد میان تهی) ریخته و در فر ۱۷۰ درجه قرار می‌دهیم تا ۳۰ دقیقه بپزد.

تبلیغات

۵. کیک بهتر است مدتی در قالب باقی بماند سپس آن را با احتیاط از قالب بیرون می‌آوریم.

نوش جان 😉

3/5 - (1 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا