طرز تهیه کیک شکلاتی ساده برای 6 نفر
![طرز تهیه کیک شکلاتی ساده برای 6 نفر](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2022/05/RFO-Hero-636x418-ChocCake2-80dd2a90-5582-4604-980a-0c3c8cdbff1a-0-636x418-min.jpg)
کیک شکلاتی (به انگلیسی: Chocolate cake) نوعی کیک است که با شکلات آب شده یا پودر کاکائو یا هر دو آنها طعم داده میشود.
در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه کیک شکلاتی ساده برای 6 نفر را برای شما آماده کرده ایم. با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.
طرز تهیه کیک شکلاتی ساده و خوشمزه برای 6 نفر
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی:
آرد | ۲ پیمانه |
شکر | ۱ پمانه |
روغن | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
شکلات خورد شده یا شکلات چیپسی | ۳ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه کیک شکلاتی ترد و خوشمزه:
ابتدا تخم مرغها را داخل کاسه تمیزی ریخته و تا زمانیکه کمی از حالت لختگی خارج شود مخلوط میکنیم. حالا شکر و وانیل را به مواد افزوده و به مدت ۷ دقیقه مواد را مخلوط کنید تا حالت کرمی و کشدار پیدا کند.
در این مرحله پودر کاکائو را به روغن مایع افزوده و خوب مخلوط کنید و به مواد کرمی افزوده و دوباره مخلوط کنید.
حالا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه مرتبه الک میکنیم و مرتبه چهارم به تدریج روی مواد کیک الک کرده و خوب با لیسک مواد را به خورد هم میدهیم و در نهایت شکلاتها را به خمیر میافزاییم حالا مواد کیک شکلاتی ما آماده است.
داخل قالب مورد نظر را با روغن و یا کره خوب چرب کنید و سطح داخلی قالب را کاملاً آرد پاشی کنید حالا مواد کیک شکلاتی را داخل قالب ریخته قالب را بلند کرده و چند بار به آرامی روی میز کار میکوبیم تا مواد جابه جا شده و سطح مواد کاملاً صاف شود.
کیک را به مدت ۵۰ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد میگذاریم و تا ۴۵ دقیقه به هیچ عنوان درب فر را باز نمیکنیم بعد از گذشت این زمان با یک خلال چوبی کیک را تست میکنیم اگر پخته شده بود و چیزی به خلال چوبی نچسبید کیک را از فر خارج کرده و از داخل قالب خارج میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملاً خنک شود. کیک شکلاتی ما آماده است میتوانید نوش جان کنید و تا ۴ روز در ظرف در بسته نگهداری کنید.
نکات و فوت و فن تهیه کیک شکلاتی:
- اگر تمایل داشتید که کیک بیشتر تیره شود ۲ قاشق از آرد کم کرده و پودر کاکائو را جایگزین کنید.
- نکته بسیار مهم در تهیه این کیک مخلوط کردن آن است که طبق زمانهای داده شده مخلوط کنید کیک با کیفیتتری خواهید داشت.
- این کیک را به محض خارج کردن از فر از قالب جدا کنید به دلیل آرد و روغنی که ته قالب زدیم کیک به راحتی از قالب جدا میشود فقط کافیست دور قالب را با یک چاقو شل کرده و کیک را روی توری مخصوص کیک برگردانید تا کاملاً خنک شود.
راز خوشمزگی کیک شکلاتی:
۱۰۰ گرم خامه را روی حرارت بگذارید و گرم کنید حالا ۷۵ گرم شکلات تختهای خرد شده را به خامه بیفزایید و خوب مخلوط کنید تا شکلاتها کاملاً حل شوند این ترکیب را زمانی که کیک خنک شد روی کیک بریزید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
واقعا عالی بود