6 تکنیک جدید برای تزئین کیک

اگر شماهم همیشه درخانه کیک میپزید و بهفکر تبدیل کردن این سرگرمی به شغل هستید باما همراه باشید؛ تا ۶ تکنیک تزئین کیک که باید بدانید را برایتان شرح دهیم. هرکسی که شغل شیرینیپزی را انتخاب میکند، لازم و ضروری است این نکات را بداند و در درست کردن کیک از آن استفاده کند. فرقی نمیکند بخواهید کیکهای چندطبقهای بسازید یا کیک کوچکی را درست کنید و یاحتی هنوز در مرحله یادگیری هستید، درتمام این مراحل شما نیازمند این تکنیکها هستید. در ادامه به بحث این تکنیکها و یادگرفتن آن میپردازیم.
قیفوماسوره
یکی از تکنیک های مهم در تزئین کیک قیفوماسوره است. درواقع، ماسورهها سری قیفها هستند. این لوازم از سادهترین و پرکاربردترین وسایل قنادی میباشند. تمام کیکها، از کیکهای عروسی گرفته تا کیکهای تولد از این وسایل استفاده میکنند. قبل از اینکه از ماسوره استفاده کنید، باید قیف را ازخامه پرکنید و سرپیچی که برایش مناسب است بهآن وصل کنید. ماسوره شیرینیپزی و خامهزنی دراشکال و اندازههای بسیار متنوعی وجود دارد که در فروشگاه لوازم قنادی میتوانید به راحتی در طرح و اندازه های مختلف ماسوره را تهیه کنید؛ بنابراین برای استفاده از این وسیله باید حواستان را جمع کنید که سری درست را انتخاب کنید.
برای استفاده از این وسایل، برخی شیرینیپزها از خلاقیتهای ویژهای استفاده میکنند؛ مثلا از قیف بهعنوان یک قلمو استفاده میکنند و طراحیهای بسیار زیبایی را بر کیک اجرا میکنند.
یکسری تکنیک وجود دارد که باید حتما از آن استفاده کنید. برای درستکردن ستارهها، استفاده از ماسوره ستاره و یک فشار به کیسه شیرینی میتواند ستاره را درست کند. میتوانید از ستارههای چندرنگ برای بهعنوان تزئین مستقل استفاده کنید. همچنین میتوانید آنها را باهم ترکیب کرده تا لبههای بافتی یا حاشیهها را ایجاد کنید. این نقطهها شبیه به ستارهها میباشند اما با ماسوره گرد، بهجای ستاره ایجاد میشوند.
یکی دیگر از این تکنیکها، صدفها هستند. صدفها پایه یکی از محبوبترین حاشیهها میباشد. یکی از کاربردهای آن، برای پوشاندن کیک با بافتی ظریف است. چیزی که شبیهبه خودش است، زیگزاگها میباشد. درواقع، زیگزاگها دقیقا شبیه به چیزی هستند که بهنظر میرسند. کاربرد آن برای پوشاندن کیک، حاشیه و پرکردن اشکال است.
کاردک اسپاتولا
یکی دیگر از تکنیک های تزئین کیک که باید بدانید، کاردگ اسپاتولا میباشد. حتی هنگامی که میخواهید دکوراسیون یک اتاق را زیبا بچینید، قبل ازآن یک لایه رنگ بهدیوار اتاق میزنید. برای درست کردن کیک نیز، یک پوشش بیعیب و نقص نیاز است. ممکناست در لحظه اول که یک کیک را میبینید، از خامهکشی آن لذت ببرید و باخود فکرکنید که کار بسیار سختی است؛ اما اگر شماهم ابزارش را داشتهباشید و بهدرستی ازآن استفاده کنید، میبینید که کار بسیار راحتی میباشد.
ابزار استفاده از این تکنیک کاردک اسپاتولا است. این وسیله، سادهترین روش برای استفاده از مایه کیک است. فرقی ندارد که بخواهید پوشش صاف یا روکش بافتی برای آن استفاده کنید. برای استفاده از این وسیله، نیازمند کمی تمرین میباشد. برخی از طرحها که با استفاده از کاردک استفاده میشود، مانند پوشش صاف، خطوط عمودی و تکنیک نقاشی کاردک میباشد. کار با فوندانت
از دیگر ۶ تنیک تزئین کیک که باید بدانید، کار با فوندانت میباشد. درواقع، فوندانت یک آیسینگ بسیار زیبا و پرکاربرد است که وجودآن در جعبه ابزار کار شما ضروری میباشد.
وقتیکه کار با فوندانت را بسیار تمرین کردید و مهارتهای لازم را ازآن کسب کردید؛ توانایی اضافهکردن سبکهای جدید را دارید. هنگامی که مسلط به پوشاندن کیک شدید، میتوانید از فوندانت هم در کارخود استفاده کنید. استفاده از فوندانت شامل بسیاری از چیزها میشود، از نقطههای ساده گرفته تا گلهای پیچیده.
تکنیک کیک لعاب آینه
از دیگر تکنیک های جدید در تزیین کیک ، درباره لعاب آینه است. شاید در وهلهاول، تکنیک آینه بسیار کار سختی باشد. بااین وجود، اگر علاقه و کمی صبر داشتهباشید، نتیجه شگفتانگیزی در انتظار شما خواهد بود. یکی از جدیدترین سبکهای تزئین کیک، سبک لعاب آینهای میباشد. اگر آیسینگ فوندانت با ترکیب رنگ مات باشد، لعاب آینهای شبیهبه یک روکش براق میشود. برای استفاده از این تکنیک، نیازمند ترکیب ژلاتین، شکر و سایر مواد تا رسیدن به دمای عالی میباشد.
برای تزئین کیک آینهای، باید لعاب رنگی کیک را برروی کیک یخزده بریزید. شما میتوانید با رنگهای مختلف لعاب کیک، رنگ غذای ژلهای و و کاردک، طرحهای بسیار مختلف و زیبایی را برای کیکتان طراحی و اجرا کنید.
تکنیک تزئین کیک با ایزومالت
از دیگر تکنیک ها، تزئین کیک با ایزومالت میباشد. درستاست که تزئین با ایزومالت یکی از تکنیکها و روشهای پیشرفته میباشد، میتواند کیک شمارا از دیگران متمایز کند. میتوان اینکار را به هنرمندانی که از شیشه مذاب، برای ساختن کاسهها و مجسمهها استفاده میکنند، تشبیه کرد. کاربا ایزومالت شامل ساختن شکلها است.
برای کاربا ایزومالت، از یک محیط با رطوبت کمتر استفاده کنید و ازیک دماسنج آبنبات برای ردیابی دمای مایع درحال جوش استفاده کنید. درنهایت یکسری ناخالصی و کف بالای مایع تشکیل میشود. سعیکنید هرچه که تشکیل شد از بالای مایع بردارید تا محصول نهایی بسیار شفاف شود. قالبهای سیلیکونی، یکی از بهترین قالبها برای شکلدادن ایزومالت میباشد.
تکنیک نقاشی بادست
آخرین تکنیک از ۶ تکنیک تزئین کیک که باید بدانید، نقاشی بادست است. بعد از مهارتیافتن در کاربا فوندانت، نوبتبه نقاشی با دست است. نقاشی با دست شامل استفاده از رنگدانههای خوراکی برای نقاشی روی بوم فوندانت است. شما میتوانید با استفاده از شابلون برای زیبایی کارخود طرحهایی را ایجاد کنید.
لوازم تزئین کیک را ازکجا بخریم؟
لوازمی که دربالا بهشما گفتهشد را باید ازجایی مطمئن تهیه و خریداری کنید. فروشگاه لوازم قنادی قناد برتر، یکی از فروشگاههای مطمئن برای تهیه وسایل قنادی شما میباشد، و میتوانید بهراحتی برای خرید وسایلتان به سایت این فروشگاه مراجعه نمایید.برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 56539942-021 تماس حاصل فرمایید.