رپورتاژ آگهی

پنیر پستو کالین بهترین انتخاب برای طعم‌ های جدید و فوق‌ العاده

اگر از طرفداران محصولات کالین هستید، یک خبر خوب برایتان داریم. پنیر پستوهای کالین با رنگ جذاب سبز و طعم فوق‌العاده وارد بازار شدند. این پنیر در سه نوع پنیر طبیعی پستو، پنیر ورقه ای پستو و پنیر دیپ پستو به بازار عرضه شده است. اگر دوست دارید که با این پنیرهای خوشمزه بیشتر آشنا شوید، با ما همراه باشید.

پنیر پستو کالین، لذت طعم‌های جذاب

از محصولات کالین پنیر پستو یکی از انواع پنیرهای ایتالیایی پرطرفدار در دنیاست که با طعم پنیر پارمسان، ریحان تازه و سیر شناخته می‌شود. این پنیر در دو رنگ قرمز و سبز در دنیا وجود دارد که نسخه سبزرنگ آن رایج‌تر است. این پنیر علاوه بر طعم و رنگ جذاب، خواص مفیدی نیز برای سلامتی دارد. پزشکان معتقدند که پنیر پستو به دلیل داشتن چربی‌های مفید، فلاونوئیدها، آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین‌ها برای سلامتی مفید است و از ابتلا به کلسترول بالا و دیابت جلوگیری می‌کند.‌

پنیرهای پستوی کالین به رنگ سبز به بازار عرضه شده‌اند و دقیقاً طعمی مشابه با طعم پنیر ایتالیایی پستو دارند. کالین در تولید پنیر پستو از سه ماده اصلی پنیر پارمسان، ریحان و سیر استفاده کرده است که در ترکیب با غذاها بسیار لذیذ و خوشمزه خواهد شد.

پنیرهای پستو کالین در 3 نوع زیر عرضه شده‌اند:

  • پنیر طبیعی پستو
  • پنیر ورقه ای پستو
  • پنیر دیپ پستو

در ادامه با انواع پنیر Pesto کالین بیشتر آشنا می‌شویم.

پنیر پستوی طبیعی کالین

همان طور که از نام این پنیر مشخص است، پنیر طبیعی پستو در فرآیندی طبیعی و با نگهداری چند ماهه در انبار پنیر تولید می‌شود. این پنیر به رنگ سبز است و به دلیل طعم بسیار خوب و رنگ زیبایش، هم غذاها را خوش‌طعم‌تر و هم خوش‌رنگ‌تر می‌کند. از پنیر طبیعی پستو در غذاها و فست فودهایی مانند پاستا، لازانیا، پیتزا، انواع ساندویچ‌ها و سالادها استفاده می‌شود.

طعم پنیر طبیعی پستو کالین تلفیقی از طعم پنیر پارمسان، ریحان و سیر است. این پنیر با وزن 200 گرم به بازار عرضه شده است و بهترین انتخاب برای استفاده خانگی است.

پنیر دیپ پستو کالین

تا به حال نام دیپ کردن و فرهنگ غذایی دیپ کردن به گوشتان خورده است؟ دیپ‌ها نوعی پنیر با نقطه ذوب پایین هستند که با حرارت دیدن به صورت مایع درمی‌آیند و می‌توان آن را با خوراکی‌های مختلف مثل کالباس، سوسیس، کراکر، چوب شور، میوه‌ها و انواع سبزیجات استفاده کرد. دیپ‌ها شبیه به سس هستند و تفاوت آن‌ها با سس‌ها در نحوه استفاده از آن‌ها است که به جای این که روی خوراکی‌ها ریخته شوند، خوراکی در آن‌ها فرو برده می‌شود.

دیپ پنیر پستوی کالین یکی از آن دیپ‌های پرطرفدار و خوش‌طعم با رایحه پنیر پارمسان، ریحان و سیر است و کافی است یکی از خوراکی‌هایتان را در دیپ پستو ببرید و از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید. دیپ‌ پستو را باید مانند سایر دیپ‌ها ابتدا کمی حرارت دهید تا به صورت مایع در بیاید.

از پنیر دیپ پستو علاوه بر این که برای دیپ کردن انواع خوراکی‌ها روی میز مزه می‌توانید استفاده کنید، برای تهیه غذاهای دیگری مانند پاستا، لازانیا، انواع برگرها و ساندویچ‌ها، پیتزا و دیگر فست فودها هم می‌توانید استفاده کنید و طعم لذیذی به این غذاها ببخشید.

دیپ پستوی کالین بسیار خوش‌طعم و خوش‌رنگ است و در دو وزن 100 و 800 گرم به بازار عرضه شده است و می‌توانید بر حسب میزان مصرف، وزن مناسب برای استفاده خودتان را خریداری کنید.

پنیر ورقه ای پستو کالین

یکی دیگر از محصولات جدید کالین، پنیر ورقه ای پستو است. کالین قبلاً پنیرهای ورقه ای مختلف مثل پنیر ورقه ای چدار، پنیر ورقه ای پارمسان و قارچ، و پنیر ورقه ای گودا را به بازار عرضه کرده بود که به این مجموعه پنیر ورقه ای پستو با آن رنگ سبز دلنشین نیز افزوده شد.

طعم پنیر ورقه ای پستو هم شبیه به پنیر طبیعی پستو است و تلفیقی از عطر و بوی پنیر پارمسان، ریحان تازه و کمی سیر است. پنیر ورقه ای پستو کالین در وزن 180 گرم وارد بازار شده است و می‌توان آن را هم برای غذای خانگی و هم در رستوران استفاده کرد.

کلام پایانی

پنیرهای پستوی کالین بهترین انتخاب برای امتحان کردن طعم‌های جدید و فوق‌العاده است. از انواع پنیرهای پستو کالین در غذاها استفاده کنید و رنگ و طعم غذاهایتان را لذت‌بخش کنید. شما می‌توانید محصولات کالین را هم در تهران و هم در شهرستان‌ها از فروشگاه‌ها تهیه نمایید. همچنین خرید اینترنتی پنیر پستو از https://calindairy.com/ برای ساکنین تهران در دسترس است. حتماً این پنیر را خریداری کنید و از طعم‌های جدید زندگی‌تان لذت ببرید.

5/5 - (1 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا