پیش غذا

طرز تهیه سوپ هویج

سوپ هویج بسیار سالم و مغذی است. سوپ هویج، پیش غذایی ایده آل برای مراسمات و مجالس محسوب میشود.

زمان طبخ: 60 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

ملل: عربی

مواد لازم

کره: 1 قاشق غذاخوری

هویج: 4 عدد (بزرگ – خرد شده)

زنجبیل: 1 قاشق غذاخوری (تازه – خرد شده)

عصاره مرغ یا آب مرغ: 6 لیوان

نمک: 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه: ¼ قاشق چایخوری

نشاسته: 2 قاشق غذاخوری

خامه: نصف لیوان (مایع)

جعفری یا نعناع تازه: به میزان لازم (خرد شده – متوسط)

روش آماده سازی

  1. ابتدا کره را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید، سپس هویج و زنجبیل را در ماهیتابه ریخته و چند دقیقه هم بزنید، تا زمانی که مخلوط رنگ طلایی به خود بگیرد.
  2. آب مرغ، نمک و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کرده سپس حرارت اجاق را ملایم نموده و درب قالبمه را بگذارید. 10 دقیقه برای پخته شدن هویج کافیست.
  3. آب مرغ و هویج را در همزن ریخته و به خوبی مخلوط نمایید تا مخلوطی نرم به دست آید. پس از نرم شده مخلوط، آن را مجدد در قابلمه بریزید.
  4. در ظرفی دیگر، ¼ لیوان آب بریزید سپس نشاسته را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود.
  5. آب و نشاسته را به غذا اضافه نمایید و تا زمانی که سوپ مجدد به جوش آید به صورت مداوم هم بزنید.
  6. سوپ هویج شما آماده است، با خامه رقیق، جعفری یا نعناع تازه روی آن را تزیین نموده و میل بفرمایید.

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا