پیش غذا
طرز تهیه سوپ هویج
سوپ هویج بسیار سالم و مغذی است. سوپ هویج، پیش غذایی ایده آل برای مراسمات و مجالس محسوب میشود.
زمان طبخ: 60 دقیقه
مناسب برای: 6 نفر
ملل: عربی
مواد لازم
کره: 1 قاشق غذاخوری
هویج: 4 عدد (بزرگ – خرد شده)
زنجبیل: 1 قاشق غذاخوری (تازه – خرد شده)
عصاره مرغ یا آب مرغ: 6 لیوان
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ¼ قاشق چایخوری
نشاسته: 2 قاشق غذاخوری
خامه: نصف لیوان (مایع)
جعفری یا نعناع تازه: به میزان لازم (خرد شده – متوسط)
روش آماده سازی
- ابتدا کره را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید، سپس هویج و زنجبیل را در ماهیتابه ریخته و چند دقیقه هم بزنید، تا زمانی که مخلوط رنگ طلایی به خود بگیرد.
- آب مرغ، نمک و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کرده سپس حرارت اجاق را ملایم نموده و درب قالبمه را بگذارید. 10 دقیقه برای پخته شدن هویج کافیست.
- آب مرغ و هویج را در همزن ریخته و به خوبی مخلوط نمایید تا مخلوطی نرم به دست آید. پس از نرم شده مخلوط، آن را مجدد در قابلمه بریزید.
- در ظرفی دیگر، ¼ لیوان آب بریزید سپس نشاسته را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود.
- آب و نشاسته را به غذا اضافه نمایید و تا زمانی که سوپ مجدد به جوش آید به صورت مداوم هم بزنید.
- سوپ هویج شما آماده است، با خامه رقیق، جعفری یا نعناع تازه روی آن را تزیین نموده و میل بفرمایید.