پیش غذا

طرز تهیه سوپ هویج

سوپ هویج بسیار سالم و مغذی است. سوپ هویج، پیش غذایی ایده آل برای مراسمات و مجالس محسوب میشود.

زمان طبخ: 60 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

ملل: عربی

مواد لازم

کره: 1 قاشق غذاخوری

هویج: 4 عدد (بزرگ – خرد شده)

زنجبیل: 1 قاشق غذاخوری (تازه – خرد شده)

عصاره مرغ یا آب مرغ: 6 لیوان

نمک: 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه: ¼ قاشق چایخوری

نشاسته: 2 قاشق غذاخوری

خامه: نصف لیوان (مایع)

جعفری یا نعناع تازه: به میزان لازم (خرد شده – متوسط)

روش آماده سازی

  1. ابتدا کره را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید، سپس هویج و زنجبیل را در ماهیتابه ریخته و چند دقیقه هم بزنید، تا زمانی که مخلوط رنگ طلایی به خود بگیرد.
  2. آب مرغ، نمک و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کرده سپس حرارت اجاق را ملایم نموده و درب قالبمه را بگذارید. 10 دقیقه برای پخته شدن هویج کافیست.
  3. آب مرغ و هویج را در همزن ریخته و به خوبی مخلوط نمایید تا مخلوطی نرم به دست آید. پس از نرم شده مخلوط، آن را مجدد در قابلمه بریزید.
  4. در ظرفی دیگر، ¼ لیوان آب بریزید سپس نشاسته را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا نشاسته در آب حل شود.
  5. آب و نشاسته را به غذا اضافه نمایید و تا زمانی که سوپ مجدد به جوش آید به صورت مداوم هم بزنید.
  6. سوپ هویج شما آماده است، با خامه رقیق، جعفری یا نعناع تازه روی آن را تزیین نموده و میل بفرمایید.
3/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا