پیش غذا

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

سوپ پیاز از پیش غذاهای گرم محسوب میشود. این پیش غذا بیشتر در آشپزخانه های کشور فرانسه به چشم میخورد که در این مطلب با روش آماده سازی و پخت آن آشنا خواهید شد. با همراه باشید.

زمان آماده سازی: 60 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

ملل: فرانسه

مواد لازم

پیاز: 400 گرم (خرد شده)

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

آرد: 1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری

نان چاودار: 1 عدد (به قطعه های مربعی شکل تقسیم کنید)

پیازچه: 2 عدد (خرد شده)

نمک: نصف قاشق چایخوری

برگ بو: 2 برگ

زیره: 1/4 قاشق چایخوری

آب مرغ یا عصاره مرغ: 2 لیوان

پنیر گودا یا پنیر زرد: نصف لیوان (رنده شده)

روش آماده سازی

  1. یک لیوان آب مرغ را در قابلمه ای بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
  2. پس از گرم شدن آب مرغ؛ پیاز، نمک، فلفل سیاه، زیره و روغن زیتون را به آب مرغ اضافه کنید.
  3. پس از اینکه پیاز پخته شد، یک قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کرده و به خوبی هم بزنید و بلافاصله 1 لیوان آب مرغ و برگ بو به آن اضافه کنید و تا زمانی که مخلوطی ضخیم به دست آید، آن را هم بزنید.
  4. در نهایت سوپ را با پیاز سبز، پنیر زرد و نان چاودار تزیین کرده و میل نمایید.
کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا