پیش غذا

طرز تهیه سوپ عدس با اسفناج

سوپ عدس غذایی مقوی و سالم است. هر 300 گرم این سوپ دارای 174 کالری، 13 گرم پروتئین، 18 گرم کربوهیدرات و 7.4 گرم چربی است.

تبلیغات

زمان پخت: 1 ساعت

مناسب برای: 2 نفر

ملل: لبنانی

مواد لازم سوپ عدس با اسفناج:

  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد یا 50 گرم (خرد شده)
  • گوشت گاو: 150 گرم (چرخ کرده)
  • اسفناج: 1 لیوان یا 75 گرم (تازه و خرده شده)
  • سیب زمینی: 1 عدد کوچک یا 100 گرم (خرد شده به صورت مکعب های متوسط)
  • زیره: نصف قاشق چایخوری
  • آب: 5/5 لیوان یا 1375 میلی لیتر
  • عدس: 85 گرم
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • هویج: 1 عدد کوچک یا 100 گرم (خرد شده به صورت مکعب های متوسط)

طرز تهیه سوپ عدس با اسفناج:

  1. ابتدا روغن زیتون را در قابلمه ای بزرگ روی حرارت بگذارید و سپس پیاز را به مدت 2 دقیقه در آن تف دهید.
  2. سپس گوشت گاو را به آن اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه بگذارید بپزد.
  3. اسفناج، سیب زمینی، هویج و زیره را به اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه اجازه بدهید تا پخته شود، سپس آب و عدس را به آن اضافه کنید.
  4. مخلوط را به خوبی هم بزنید، حرارت اجاق گاز را کم کرده و 45 زمان دهید تا سوپ به خوبی پخته شود.

سوپ عدس شما آماده است، میتوانید آن را سرو کرده وبه صورت گرم میل نمایید.

تبلیغات
5/5 - (1 امتیاز)

منبع
ترجمه اختصاصی تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا