پیش غذا
طرز تهیه سوپ عدس با اسفناج
سوپ عدس غذایی مقوی و سالم است. هر 300 گرم این سوپ دارای 174 کالری، 13 گرم پروتئین، 18 گرم کربوهیدرات و 7.4 گرم چربی است.
تبلیغات
زمان پخت: 1 ساعت
مناسب برای: 2 نفر
ملل: لبنانی
مواد لازم سوپ عدس با اسفناج:
- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
- پیاز: 1 عدد یا 50 گرم (خرد شده)
- گوشت گاو: 150 گرم (چرخ کرده)
- اسفناج: 1 لیوان یا 75 گرم (تازه و خرده شده)
- سیب زمینی: 1 عدد کوچک یا 100 گرم (خرد شده به صورت مکعب های متوسط)
- زیره: نصف قاشق چایخوری
- آب: 5/5 لیوان یا 1375 میلی لیتر
- عدس: 85 گرم
- آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
- هویج: 1 عدد کوچک یا 100 گرم (خرد شده به صورت مکعب های متوسط)
طرز تهیه سوپ عدس با اسفناج:
- ابتدا روغن زیتون را در قابلمه ای بزرگ روی حرارت بگذارید و سپس پیاز را به مدت 2 دقیقه در آن تف دهید.
- سپس گوشت گاو را به آن اضافه کنید و به مدت 4 دقیقه بگذارید بپزد.
- اسفناج، سیب زمینی، هویج و زیره را به اضافه کرده و به مدت 3 دقیقه اجازه بدهید تا پخته شود، سپس آب و عدس را به آن اضافه کنید.
- مخلوط را به خوبی هم بزنید، حرارت اجاق گاز را کم کرده و 45 زمان دهید تا سوپ به خوبی پخته شود.
سوپ عدس شما آماده است، میتوانید آن را سرو کرده وبه صورت گرم میل نمایید.
تبلیغات