پیش غذا
طرز تهیه سوپ سیب زمینی با ذرت
سوپ سیب زمینی با ذرت، از پیش غذاهای سبک و بسیار مغذی محسوب میشود که با خوردن آن احساس سیری به شما دست خواهد داد.
ملل: غربی
مناسب برای: 4 نفر
زمان پخت: 30 دقیقه
مواد لازم سوپ سیب زمینی و ذرت:
- روغن پخت و پز یا کره: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز: 1 لیوان (خرد شده)
- سیب زمینی: 1 عدد (اندازه بزرگ / خرد شده به صورت مکعبهای کوچک)
- ذرت: 1 لیوان (یخ زده یا کنسرو شده)
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- آرد: یک قاشق غذاخوری
- آب مرغ: 4 لیوان
- خامه: نصف لیوان
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ سیب زمینی و ذرت:
- کره یا روغن را در قابلمه بزرگی آب کرده و پیاز را روی حرارت ملایم سرخ کنید.
- ذرت و سیب زمینی خرد شده را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا کمی سرخ شود.
- آرد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که رنگ و بوی آن تغییر کند، سپس آب مرغ را به صورت تدریجی به آن اضافه کنید.
- قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته تا سوپ به خوبی بپزد. در صورت لزوم میزان آب آن را افزایش دهید.
- در نهایت نمک، فلفل سیاه و خامه را به آن اضافه کنید و بگذارید که خامه آب شود. 10 دقیقه پس از اضافه نمودن خامه، شعله را خاموش کنید.
برای تزیین و خوش طعم نمودن سوپ میتوانید، برگ مریم گلی یا کمی جعفری به آن اضافه کنید و میل نمایید.
نوش جان 😉