پیش غذا

طرز تهیه سوپ سیب‌ زمینی با ذرت

سوپ سیب زمینی با ذرت، از پیش غذاهای سبک و بسیار مغذی محسوب می‌شود که با خوردن آن احساس سیری به شما دست خواهد داد.

ملل: غربی

مناسب برای: 4 نفر

زمان پخت: 30 دقیقه

مواد لازم سوپ سیب‌ زمینی و ذرت:

  • روغن پخت و پز یا کره: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 لیوان (خرد شده)
  • سیب زمینی: 1 عدد (اندازه بزرگ / خرد شده به صورت مکعب‌های کوچک)
  • ذرت: 1 لیوان (یخ زده یا کنسرو شده)
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • آرد: یک قاشق غذاخوری
  • آب مرغ: 4 لیوان
  • خامه: نصف لیوان
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سوپ سیب‌ زمینی و ذرت:

  1. کره یا روغن را در قابلمه بزرگی آب کرده و پیاز را روی حرارت ملایم سرخ کنید.
  2. ذرت و سیب زمینی خرد شده را به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید تا کمی سرخ شود.
  3. آرد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که رنگ و بوی آن تغییر کند، سپس آب مرغ را به صورت تدریجی به آن اضافه کنید.
  4. قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته تا سوپ به خوبی بپزد. در صورت لزوم میزان آب آن را افزایش دهید.
  5. در نهایت نمک، فلفل سیاه و خامه را به آن اضافه کنید و بگذارید که خامه آب شود. 10 دقیقه پس از اضافه نمودن خامه، شعله را خاموش کنید.

برای تزیین و خوش طعم نمودن سوپ می‌توانید، برگ مریم گلی یا کمی جعفری به آن اضافه کنید و میل نمایید.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
ترجمه اختصاصی تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا