پیش غذا
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
سوپ کدو تنبل یا کدو حلوایی، پیش غذایی مغذی و سالم است که میتوانید از آن در مراسمات و پذیرایی ها استفاده کنید. اگر قصد دارید شامی سبک داشته باشید، سوپ کدوتنبل انتخاب مناسبی است.
تبلیغات
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه
مناسب برای: 6 نفر
مواد لازم
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 پیاز کوچک (خرد شده)
- 1 کیلوگرم کدو حلوایی (پوست آن را جدا کرده و خرد کنید)
- 700 میلی لیتر عصاره مرغ (آب مرغ) یا سبزیجات
- 150 میلی لیتر خامه
- دانه کدو (پوست کنده)
- نمک و فلفل به میزان لازم
آماده سازی و پخت
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ظرفی بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس 2 پیاز خرد شده را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.
- کدو تنبل خرد شده را اضافه کنید و 8 الی 10 دقیقه بگذارید که کدو ها نرم و طلایی شود. در این مدت چند بار کدوها را هم بزنید.
- عصاره سبزیجات و یا عصاره مرغ را به تابه اضافه کنید و پس از آن، نمک و فلفل (میزان دلخواه) به آن بیفزایید. 10 دقیقه زمان دهید تا سوپ بجوشد و به خوبی نرم شود.
- خامه را به تابه اضافه کنید و صبر کنید تا خامه آب شود. سوپ را درون همزن ریخته تا به خوبی له شود. دوباره سوپ را روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
- سوپ را با دانه های کدو تزیین کرده و میل نمایید.
تبلیغات