پیش غذا

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

سوپ کدو تنبل یا کدو حلوایی، پیش غذایی مغذی و سالم است که میتوانید از آن در مراسمات و پذیرایی ها استفاده کنید. اگر قصد دارید شامی سبک داشته باشید، سوپ کدوتنبل انتخاب مناسبی است.

زمان آماده سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 25 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

مواد لازم

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 پیاز کوچک (خرد شده)
  • 1 کیلوگرم کدو حلوایی (پوست آن را جدا کرده و خرد کنید)
  • 700 میلی لیتر عصاره مرغ (آب مرغ) یا سبزیجات
  • 150 میلی لیتر خامه
  • دانه کدو (پوست کنده)
  • نمک و فلفل به میزان لازم

آماده سازی و پخت

  1. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ظرفی بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس 2 پیاز خرد شده را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.
  2.  کدو تنبل خرد شده را اضافه کنید و 8 الی 10 دقیقه بگذارید که کدو ها نرم و طلایی شود. در این مدت چند بار کدوها را هم بزنید.
  3. عصاره سبزیجات و یا عصاره مرغ را به تابه اضافه کنید و پس از آن، نمک و فلفل (میزان دلخواه) به آن بیفزایید. 10 دقیقه زمان دهید تا سوپ بجوشد و به خوبی نرم شود.
  4. خامه را به تابه اضافه کنید و صبر کنید تا خامه آب شود. سوپ را درون همزن ریخته تا به خوبی له شود. دوباره سوپ را روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
  5. سوپ را با دانه های کدو تزیین کرده و میل نمایید.
5/5 - (2 امتیاز)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا