غذاها
طرز تهیه مرغ کبابی و جوپرک

زمان آماده سازی: 30 دقیقه
مناسب برای: 3 نفر
ملل: غربی
مواد لازم
سینه مرغ: 300 گرم (هر سینه مرغ 4 تیکه شود)
نمک: نصف قاشق چایخوری
زنجبیل: 1 قاشق چایخوری (تازه و رنده شده)
ماست: 1 لیوان (هم زده شده)
آرد: 1 لیوان
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
روش پخت
- نصف لیوان ماست را با نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زنجبیل مخلوط نمایید.
- مرغ را در مخلوط اولیه بخوابانید و به مدت 1 شبانه روز آن را رها کنید.
- پس از گذشت 1 شبانه روز، مرغ را از مخلوط برداشته و بلافاصله در آرد قرار دهید.
- سپس مرغ را در ماست زده و بلافاصله در ظرف جوپرک بزنید تا جوپرک به مرغ بچسپد.
- مرغ ها را در سینی چرب شده بچینید و درون فر با حرارت 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
- مرغ را به صورت گرم و در کنار عسل و چاشنی خردل سرو کرده و میل نمایید.