سالادها

طرز تهیه سالاد مرغ با انگور

سالاد مرغ با انگور، سالادی جدید و ابتکاری نو محسوب میشود که از چشیدن طعم آن سوپرایز خواهید شد.

زمان آماده سازی: 60 دقیقه

ملل: غربی

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم

مرغ: 4 لیوان (آبپز شده – خرد شده)

کرفس: نصف لیوان (خرد شده)

انگور: 1 لیوان (نصف شده)

نخود سبز: نصف لیوان (آبپز شده)

سس مایونز: 1 لیوان

چاشنی خردل: 1 قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری

بادام: نصف لیوان (خرد شده –  تف داده – اختیاری)

روش آماده سازی

  1. مخلوط اول: ابتدا مرغ، کرفس، انگور و نخودسبز را باهم در ظرفی مخلوط نمایید.
  2. مخلوط دوم: در ظرفی دیگر، مایونز، خردل، نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط نمایید.
  3.  مخلوط اول و دوم را با هم به خوبی مخلوط کنید.
  4. سالاد را در یخچال بگذارید تا سرد شود، موقع سرو سالاد میتوانید از بادام برای تزیین آن استفاده کنید.
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 5 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن