رپورتاژ آگهی

نحوه گرفتن مدرک بین المللی آشپزی 

از میان رشته‌هایی که به عنوان فرصت شغلی، در دنیا معروف و پر طرفدار هستند، مشاغل خدماتی محور مانند آشپزی و سرآشپزی در صدر قرار دارند. در واقع صدور مدرک معتبر و بین المللی برای حرفه آشپزی می تواند فرصتی مناسب برای افرادی که قصد مهاجرت و استخدام در این شغل را دارند، پدید آورد.

ثبت نام در آموزشگاه های آشپزی فرصتی مناسب برای علاقه مندان به آشپزی حرفه را فراهم می کند تا بتوانند تجربه و تبحر لازم برای تبدیل شدن به یک سرآشپز حرفه ای را کسب کنند.

این دوره به صورت عملی و تخصصی با مشارکت هنرجویان، آشپزی را از مبتدی تا حرفه ای بصورت صفر تا صد به هنرجویان عزیز آموزش میدهد و فرایند پخت و فرآوری غذا را به صورت کامل و حرفه ای مورد بررسی قرار می دهند.

مطمئنا اولین موضوعی که برای شرکت در دوره های آموزش آشپزی برای هنرجویان حائز اهمیت است این است که چگونه موفق به دریافت مدرک فنی حرفه ای آشپزی شوید که در طی این مقاله به صورت کامل برای شما عزیزان توضیح داده میشود.

در اینجا نگاهی کلی به این حرفه و همچنین نحوه صدور مدرک بین المللی آشپزی داریم. قطعا برای استخدامی و مهاجرت به هر کشوری بجز کشوری که فرد در آن متولد شده است، حتما باید مدارک معتبر و مورد تایید کشور مقصد اخذ شده باشد که برای فرد متقاضی، پذیرش نامه محسوب شود. البته معتبرترین و بهترین مدرکی که بتوان در تمام جهان ارائه داد و مورد قبول کشورهای مختلف می باشد مدرک با اعتبار iaf است.

تبلیغات

کسی که میخواهد در خصوص حرفه خود مهاجرت کند باید در رابطه با تهیه مدرک اقدام نماید تا بتواند راحت تر و بصورت قانونی به اهدف خود برسد.

هدف دوره آموزش آشپزی:

عمیق تر نمودن آشنایی هنرجویان با هنر و علم پخت و پز، ایجاد ابتکار فردی و دستیابی به سبک‌ ویژه فردی، آشنایی هرچه بیشتر با رسپی‌های جدید، جذاب، متنوع و بین‌المللی طبق سیلابس های اروپایی.

اهمیت اخذ مدرک بین المللی آشپزی:

از بین تمامی مشاغل مورد نیاز کشور های پیشرفته جهان از جمله آمریکا، استرالیا و … در خصوص حرفه آشپزی، فرصتی بسیار مناسب برای کسانی که در این زمینه فعالیت می کنند را به ارمغان می آورد.

زیرا آنها بر خلاف تصور ما بیشتر وقت خود را در محیط کار و خارج از خانه سپری میکنند و به علت تنوع بیش از حد مواد غذایی قادر نیستند در منزل انواع غذا ها را تهیه کنند و ترجیح می دهند وقت خود را صرف کار و فعالیت کنند و آشپزی را به عنوان شغل قبول دارند که هر کسی توانایی انجامش را ندارد و حتما فرد باید آموزش دیده باشد و از مواد و طعم ها و ادویه جات و سس ها سر رشته داشته باشد و همچنین دوست دارند انواع غذاهای کشور های مختلف و انواع طعم ها را امتحان کنند.

بنابراین شخصی که می خواهد در این زمینه فعالیت کند، میبایست جهت اعتماد سازی بیشتر و پذیرش، مدرک بین المللی آشپزی در کرج را از طریق موسسات معتبر اخذ کند.

با اخذ مدرک آشپزی می توان در هتل‌ها، آشپزخانه دانشگاه ها و اردو گاه ها، رستوران‌ها، بیمارستان‌ها، و مؤسسات تحقیقاتی و پژوهشی و … مشغول به کار شد.

محتوای دوره آموزش آشپزی:

در این دوره اصول آشپزی و مدیریت آشپزخانه، آشنایی با ابزار و دستگاه‌های آشپزخانه، بهداشت مواد غذایی، بهداشت فردی، بهداشت محیط، مهندسی منو، قیمت‌گذاری منو،  آنالیز فرمولاسیون، سرو و تدارکات و لجستیک، شرایط نگهداری مواد غذایی، شرح وظایف سرآشپز, سرعت عمل و تسریع در سرویس‌دهی، بازدید تخصصی از مراکز خرید مواد غذایی، آشنایی با ادویه ها، چاشنی ها، سس ها و لوازم جانبی و ناگفته های آشپزی بین المللی و همچنین نحوه کار در آشپزخانه بصورت حرفه ای تدریس خواهد شد.

دوره آشپزی حرفه ای با استانداردهای بین المللی بوده و تمامی موارد مطابق با سیلابس های مورد تایید آموزشگاه ها و دانشگاه های معتبر خارج از کشور بوده است.

سرفصل های دوره های آموزشی آشپزی بین الملل در آموزشگاه های آشپزی کرج با توجه به استانداردهای سازمان فنی و حرفه‌ای تهیه و تدوین شده است.

البته اساتید آموزشگاه های آشپزی کرج در صورت درخواست هنرجویان عزیز می توانند طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی در مناطق مختلف جهان را به شما عزیزان آموزش دهند.

آموزش‌های آشپزی شامل:

در آموزشگاه های آشپزی کرج آموزش های زیر ارائه میشوند:
برش‌های انواع گوشت، مرغ، ماهی و سبزیجات، مرنیت‌ها، پیش غذا‌ها، گارنیش‌ها و دورچین‌ها، سایدیش های متنوع و جدید، طراحی بشقاب، سس ها ،فینگرفود ها، گریل‌ها و استیک‌ها، پنه‌ها و پاستاها، برگرها و پیتزاها، غذاهای کامل دریایی، خوراک‌ها، بیف‌ها, سوشی ها،کاست کنترل, مهندسی منو, مدیریت آشپزخانه، شرح وظایف پرسنل، چارت سازمانی، آیین نامه انضباطی، لجستیک تدارکات، آماده سازی، تسریع در سرویس دهی، آشنایی با سس ها، آشنایی با ادویه ها و ده ها آموزش جدید ارائه داده خواهد شد.

در برخی از آموزشگاه های آشپزی، آموزش پخت کیک در کرج، آموزش شیرینی پزی در کرج، تهیه انواع دسر، دوره های آموزش باریستا و کافه داری هم ارائه میشود.

الزامات و پیش‌نیازهای آموزش آشپزی:

آشنایی نسبی به حرفه آشپزی، علاقه مندی به غذا و فرآیند پخت و پز و همچنین علاقه به مشاغل خدماتی و پذیرایی، دارا بودن سلیقه لازم  و زیبایی شناسی در سرو و تهیه غذا و همچنین فرهنگ مزه سازی.

دوره آموزش آشپزی برای آن گروه از افرادی تدارک دیده شده است که علاقمند به یادگیری درست کردن انواع غذا های بین المللی هستند. همچنین آن گروه از افرادی که قصد راه اندازی یک رستوران مدرن و یا یک مرکز تهیه غذا را دارند، می‌توانند با شرکت در این دوره ها با پخت انواع غذاهای بین المللی آشنا شده و مهم تر از همه اینکه بتوانند پس از گذراندن این دوره و آشنایی کامل با طرز تهیه انواع غذاهای بین المللی و تسلط بر آشپزی حرفه ای، مدرک بین المللی آشپزی فنی حرفه ای را از یکی از آموزشگاه آشپزی بین المللی معتبر را دریافت نمایند.

توصیه‌ها برای ورود به حرفه آشپزی:

دارا بودن سلامت جسمانی، نداشتن ناراحتی پوستی، مشکلات تنفسی، بویایی، چشایی

چگونگی دریافت مدرک بین المللی آشپزی:

مدرک معتبر آشپزی از کشورهایی همچون انگلیس، آلمان و ایتالیا، اتریش و مالزی صادر میشود که دارای کد ریجستری ثبت شده و قابل استعلام است.

اگر درخواست صدور مدرک بین المللی آشپزی برای مهاجرت دارید میبایست ابتدا دوره آشپزی را در سایر آموزشگاه های آشپزی کرج سپری کرده و پس از اتمام دوره آشپزی حرفه ای، به سراغ گرفتن مدرک آشپزی حرفه ای در سایر کشور های ذکر شده برویم.

برخی از آموزشگاه های آشپزی کرج و آموزشگاه های شیرینی پزی کرج، بصورت آنلاین و یا به صورت حضوری شرایط گذراندن دوره آشپزی بین الملل و گرفتن مدرک بین المللی آشپزی را در این کشور ها برای شما فراهم میکنند. پس از پایان دوره آشپزی، موسسه یا آموزشگاه باقی مراحل برای گرفتن مدرک بین المللی را برای شما پیش میبرند.

5/5 - (1 امتیاز)

کتاب الکترونیکی (182 صفحه)

فایل صوتی کتاب (132 دقیقه)

کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل

برنامه تمرینی 4 هفته ای

موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا