غذاها
طرز تهیه ته چین قیسی خوشمزه و مجلسی

مناسب برای: 6 نفر
تبلیغات
زمان آماده سازی و پخت: 2 ساعت
طرز تهیه ته چین قیسی:
- سینه مرغ پخته شده: یک عدد
- قیسی بخارپز شده: ۲۵۰ گرم
- پیاز: یک عدد
- اسفناج پخته شده: ۷۰۰ گرم
- زعفران دم کرده: ۱/۴ پیمانه
- برنج: پنج پیمانه
- کره: ۵۰ گرم
- فلفل سفید: یک قاشق چایخوری
- زرده تخممرغ: پنج عدد
- ماست: یک پیمانه
- روغن مایع: ۱/۳ پیمانه
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه ته چین قیسی:
- برنج را جوشانده و زندهتر از حد معمول آبکش میکنیم.
- روغن مایع را داغ کرده، پیاز خرد شده را در آن تفت داده تا طلایی شود، سپس اسفناج را همراه مرغ خرد شده، فلفل، نیمی از زعفران و قیسیهای خرد شده با پیاز مخلوط نموده، کمی تفت داده و از روی شعله برمیداریم.
- زرده تخممرغها را با همزن به مدت پنج دقیقه زده، سپس ماست، کمی نمک و بقیه زعفران را به آن اضافه کرده و با برنج مخلوط میکنیم.
- کف قالب کره ریخته و دیوارههای آن را چرب میکنیم، سپس سه کفگیر از برنج را درون قالب ریخته و مقداری از مایه قیسی را روی آن میریزیم، این کار را در چند مرحله به صورت ردیفی انجام داده و در ردیف آخر برنج را قرار میدهیم.
- روی قالب را با فویل پوشانده و چند سوراخ روی فویل ایجاد میکنیم.
- قالب را در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت و پانزده دقیقه قرار داده و پس از گذشت این زمان، فویل را برداشته و فر را روی ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر میگذاریم تهچین در فر بماند.
- روی تهچین را با ماست چکیده و خلال پسته تزیین میکنیم.
نوش جان 😉
تبلیغات
دوره دانلودی آموزش مکالمه عربی لهجه اماراتی (خلیجی: کشورهای حاشیه خلیج فارس شامل امارات، عمان، قطر، بحرین و کویت) برای مهاجرت، مسافرت، مترجمی و آموزش
مشاهده آموزش