نان، کیک و شیرینی

شیرینی هلال؛ طرز تهیه شیرینی وانیلی هلالی خامه ای

مواد لازم شیرینی وانیلی هلالی:

  • خامه معمولی: ۲۰۰ گرم
  • کره: ۲۰۰ گرم
  • پودر قند: ۲۰۰ گرم
  • آرد: به میزان لازم
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • وانیل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری

برای رویه شیرینی وانیلی هلالی:

  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر قند: ۱ قاشق غذاخوری
  • رنگ زرد خوراکی: چند قطره (در صورت تمایل)

طرز تهیه شیرینی وانیلی هلالی:

1. کره، پودر قند و وانیل را با همزن می‌زنیم بعد زرده‌های تخم مرغ را اضافه می‌کنیم با همزن کمی‌ می‌زنیم بعد خامه را اضافه می‌کنیم و دوباره با همزن می‌زنیم.

2. همزن را کنار میذاریم و آرد الک شده را کم کم اضافه کرده با دست ورز می‌دهیم تا خمیر به دست نچسبد. خمیر خیلی‌ لطیفی است. می‌گذاریم کمی‌ استراحت کند.

3. بعد خمیر را با وردنه پهن می‌کنیم به قطر ۱ سانتیمتر. مواد رویه را با هم مخلوط کرده و با برس روی خمیر می‌مالیم بعد قالب هلال می‌زنیم. اگر هم قالب هلال نداشتید با کمک یه قالب گرد هلال می‌زنیم.

4. در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه می‌پزیم. این شیرینی‌ زیاد تغییر رنگ نمی‌ده یعنی‌ خیلی‌ نباید زیرش قهوه‌ای بشود.

نوش جان 😉

تبلیغات
به این مطلب امتیاز دهید

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا