نان، کیک و شیرینی
طرز تهیه مینی تارت شکلاتی
زمان آمادهسازی: 60 دقیقه
تبلیغات
مناسب برای: 6 نفر
مواد لازم برای تهیه مینی تارت شکلاتی
مواد لازم برای تهیه ملات شکلات:
- خامه: 300 میلیلیتر
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- شکلات: 200 گرم (رنده شده)
- کره: 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه خمیر مینی تارت:
- کره: 100 گرم
- آرد: یک و نصف لیوان
- پودر شکر: 1 قاشق غذاخوری
- آب سرد: 3 قاشق غذاخوری
- پسته: خلالی شده (برای تزیین)
روش آمادهسازی مینی تارت شکلاتی
- ابتدا فر را در دمای 180 درجه قرار دهید.
- کره، آرد و شکر را در همزن برقی قرار دهید و هم بزنید.
- آب را به آن اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.
- خمیر را در سطحی صاف که کمی روی آن آرد پاشیده شده قرار دهید و آن را با دست ورز دهید سپس خمیر را در یخچال با مدت 30 دقیقه قرار دهید.
- خمیر را روی سطح صاف پهن کنید سپس با قالب مینی برشهای خمیر را دربیاورید.
- قالبها را در سینی فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید سپس آن را از فر خارج کنید و کنار بگذارید.
- روش آمادهسازی تارت: ابتدا خامه و شکر را در قابلمهای روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که شکر آب شود و خامه به جوشیدن دربیاید.
- شکلات رنده شده و کره را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که بهخوبی آب شود و یک مخلوط یکدست حاصل شود.
- ملات تارت را در قالب تارت کوچک پختهشده بریزید و روی آن را با پسته تزیین کنید.
نوش جان 😉
تبلیغات