نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه مینی تارت شکلاتی

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

تبلیغات

مناسب برای: 6 نفر

مواد لازم برای تهیه مینی تارت شکلاتی

مواد لازم برای تهیه ملات شکلات:

  • خامه: 300 میلی‌لیتر
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • شکلات: 200 گرم (رنده شده)
  • کره: 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه خمیر مینی تارت:

  • کره: 100 گرم
  • آرد: یک و نصف لیوان
  • پودر شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • آب سرد: 3 قاشق غذاخوری
  • پسته: خلالی شده (برای تزیین)

روش آماده‌سازی مینی تارت شکلاتی

  1. ابتدا فر را در دمای 180 درجه قرار دهید.
  2. کره، آرد و شکر را در همزن برقی قرار دهید و هم بزنید.
  3. آب را به آن اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.
  4. خمیر را در سطحی صاف که کمی روی آن آرد پاشیده شده قرار دهید و آن را با دست ورز دهید سپس خمیر را در یخچال با مدت 30 دقیقه قرار دهید.
  5. خمیر را روی سطح صاف پهن کنید سپس با قالب مینی برش‌های خمیر را دربیاورید.
  6. قالب‌ها را در سینی فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید سپس آن را از فر خارج کنید و کنار بگذارید.
  7. روش آماده‌سازی تارت: ابتدا خامه و شکر را در قابلمه‌ای روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که شکر آب شود و خامه به جوشیدن دربیاید.
  8. شکلات رنده شده و کره را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که به‌خوبی آب شود و یک مخلوط یکدست حاصل شود.
  9. ملات تارت را در قالب تارت کوچک پخته‌شده بریزید و روی آن را با پسته تزیین کنید.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید

تبلیغات

منبع
kitchenترجمه اختصاصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا