غذاها

طرز تهیه بوریتو گوشت مکزیکی خوشمزه

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه بوریتو گوشت مکزیکی:

  • آووکادو: 1 عدد
  • پیاز کوچک: نصف آن – خردشده
  • فلفل تند: به مقدار لازم
  • گشنیز سبز: 1/4 لیوان
  • آب‌لیمو: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن‌زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چای‌خوری
  • گوشت چرخ‌کرده: 500 گرم (آب‌پز شده با یک قاشق چای‌خوری از ادویه فاهیتا و نصف قاشق چای‌خوری نمک، فلفل سیاه و زیره)
  • لوبیا قرمز پخته‌شده: 1 لیوان
  • ذرت آب‌پز شده: 1 لیوان
  • گوجه: 1 لیوان – خردشده
  • نان ترتیلا: 4 عدد
  • پنیر چدار: به‌اندازه دلخواه – اختیاری

روش آماده‌سازی بوریتو گوشت مکزیکی:

طرز تهیه بوریتو گوشت مکزیکی خوشمزهدستور تهیه بوریتو گوشت مکزیکی

  1. ابتدا باید سس گواکامولی را آماده کنیم: آووکادو را به همراه فلفل تند در همزن قرار دهید.
  2. سپس گشنیز سبز، آب‌لیمو، پیاز، روغن‌زیتون و نمک را به همزن اضافه کنید و خوبی هم بزنید.
  3. نان ترتیلا را در سطحی صاف پهن کنید و سپس گوشت آب‌پز شده با ادویه را در آن پخش‌کنید.
  4. لوبیا قرمز را به آن اضافه کنید.
  5. ذرت و گوجه را به آن اضافه کنید.
  6. سس گواکامولی را به آن اضافه کنید.
  7. پنیر چدار را روی آن پخش‌کنید. (اختیاری)
  8. نان را ساندویچ کنید به صورتی که مواد داخل آن نریزد، سپس آن را سرو کنید.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا