بیسکویت لیدی فینگر؛ چگونه بیسکویت لیدی فینگر درست کنیم؟
بیسکویت لیدی فینگر (به انگلیسی: Ladyfinger) یکی از انواع کیکهای اسفنجی و بیسکویت است. این بیسکویت برای درست کردن کیک شارلوت و تیرامیسو بکار برده میشود.
بیسکویت لیدی فینگر برای درست کردن کیک شارلوت استفاده میشود. این بیسکویت را پس از پخته شدن در داخل قالب چیده شده و درون آن را با انواع موس و میوه پر میشود.
طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر:
نام مادهٔ غذایی | مقدار |
سفیده تخم مرغ | سفیدهٔ ۳ عدد تخم مرغ یا ۹۰–۱۰۰ گرم |
شکر داخل سفیده | ۷۰ گرم |
نمک | اندک |
زرده تخم مرغ | ۳ زردهٔ ۳ عدد تخم مرغ یا ۶۰ گرم |
آرد الک شده | ۷۵ گرم |
پودر قند یا شکر | به میزان لازم |
طرز تهیه بیسکویت لیدی فینگر:
۱. بر روی سینی فر کاغذ روغنی را پهن میکنیم. ماسورهٔ صاف و بدون دندانه به عرض یک سانتیمتر را در درون قیف قنادی قرار میدهیم.
۲. سفیده را میزنیم تا کاملاً کف کند شکر را در سه نوبت به سفیده اضافه میکنیم و آنقدر میزنیم تا کاملاً سفیده سفت شود و با برگرداندن ظرف از آن نریزد.
۳. زرده را به سفیده افزوده و کمی با بهمزن مخلوط میکنیم.
۴. آرد را از الک گذرانده به این مایه اضافه میکنیم و خوب با لیسک بهم میزنیم. تا ذرات سفید آرد به طور کامل ناپدید شود.
۴. مواد مخلوط شده را در داخل قیف میریزیم. خمیر را بر روی کاغذ روغنیای که روی سینی قرار دارد بصورت نوارهایی به طول ۸ سانتیمتر پهن میکنیم.
۵. در فر که از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه میپزیم.