نان و شیرینی

طرز تهیه شیرینی شکری (بیسکوییت شکری) ساده در فر

شیرینی شکری یا بیسکوییت شکری یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی است. در این نوع شیرینی آرد، کره، شکر و تخم مرغ بکار می‌رود. روی این شیرینی با شکر درشت پوشانده می‌شود.

مواد لازم شیرینی شکری:

  • روغن جامد یا کره: ۱۶۰ گرم
  • شکر: ۷۰ گرم
  • شربت بار: ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری
  • آرد: ۳۰۰ گرم

همچنین بخوانید: طرز تهیه شربت بار برای کیک، زولبیا، بامیه، گز و آب‌نبات

طرز تهیه شیرینی شکری:

1. روغن را با شکر زده تا نرم شود. (حدوداً ۴-۳ دقیقه با دور متوسط)

2. بعد شربت، تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدهید. (یک دقیقه)

3. آخر سر آرد رو اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنید.

4. خمیر رو جمع می‌کنیم و در حدی که یکدست بشه ورز میدیم.

5. بعد خمیر را در کیسه گذاشته و نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.

6. خمیر رو که از کیسه درآوردید به یه کاسه منتقل کنید و یه کمی آب یخ به آن اضافه کنید تا حالت چسبندگی بگیرد. (۲-۳ قاشق کافیه)

7. خمیر رو بین ۲ تا نایلون به قطر ۰٫۵ سانت باز کنید و مستطیل‌های ۲*۵ برش بزنید و به سینی فر منتقل کنید.

8. روی شیرینی‌ها رو سفیده تخم مرغ مالیده و شکر دانه درشت بپاشید. اگه دوست داشتید میتونید یه کمی هم پودر پسته بپاشید.

9. در فر از پیش گرم شده ۱۷۵ درجه (برای فرهای گازی) و یا ۱۵۵ درجه (برای فرهای برقی) به مدت حدوداً ۲۰-۲۵ دقیقه یا تا زمانیکه زیر شیرینی‌ها یک کمی طلایی شد بپزید.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا