طرز تهیه شیرینی شکری (بیسکوییت شکری) ساده در فر

شیرینی شکری یا بیسکوییت شکری یکی از انواع شیرینیهای سنتی ایرانی است. در این نوع شیرینی آرد، کره، شکر و تخم مرغ بکار میرود. روی این شیرینی با شکر درشت پوشانده میشود.
مواد لازم شیرینی شکری:
- روغن جامد یا کره: ۱۶۰ گرم
- شکر: ۷۰ گرم
- شربت بار: ۱ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: ۱ عدد
- وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
- آرد: ۳۰۰ گرم
همچنین بخوانید: طرز تهیه شربت بار برای کیک، زولبیا، بامیه، گز و آبنبات
طرز تهیه شیرینی شکری:
1. روغن را با شکر زده تا نرم شود. (حدوداً ۴-۳ دقیقه با دور متوسط)
2. بعد شربت، تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدهید. (یک دقیقه)
3. آخر سر آرد رو اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنید.
4. خمیر رو جمع میکنیم و در حدی که یکدست بشه ورز میدیم.
5. بعد خمیر را در کیسه گذاشته و نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
6. خمیر رو که از کیسه درآوردید به یه کاسه منتقل کنید و یه کمی آب یخ به آن اضافه کنید تا حالت چسبندگی بگیرد. (۲-۳ قاشق کافیه)
7. خمیر رو بین ۲ تا نایلون به قطر ۰٫۵ سانت باز کنید و مستطیلهای ۲*۵ برش بزنید و به سینی فر منتقل کنید.
8. روی شیرینیها رو سفیده تخم مرغ مالیده و شکر دانه درشت بپاشید. اگه دوست داشتید میتونید یه کمی هم پودر پسته بپاشید.
9. در فر از پیش گرم شده ۱۷۵ درجه (برای فرهای گازی) و یا ۱۵۵ درجه (برای فرهای برقی) به مدت حدوداً ۲۰-۲۵ دقیقه یا تا زمانیکه زیر شیرینیها یک کمی طلایی شد بپزید.
نوش جان 😉