نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی شکری (بیسکوییت شکری) ساده در فر

شیرینی شکری یا بیسکوییت شکری یکی از انواع شیرینی‌های سنتی ایرانی است. در این نوع شیرینی آرد، کره، شکر و تخم مرغ بکار می‌رود. روی این شیرینی با شکر درشت پوشانده می‌شود.

مواد لازم شیرینی شکری:

  • روغن جامد یا کره: ۱۶۰ گرم
  • شکر: ۷۰ گرم
  • شربت بار: ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری
  • آرد: ۳۰۰ گرم

همچنین بخوانید: طرز تهیه شربت بار برای کیک، زولبیا، بامیه، گز و آب‌نبات

طرز تهیه شیرینی شکری:

1. روغن را با شکر زده تا نرم شود. (حدوداً ۴-۳ دقیقه با دور متوسط)

2. بعد شربت، تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدهید. (یک دقیقه)

3. آخر سر آرد رو اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنید.

4. خمیر رو جمع می‌کنیم و در حدی که یکدست بشه ورز میدیم.

5. بعد خمیر را در کیسه گذاشته و نیم تا یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.

6. خمیر رو که از کیسه درآوردید به یه کاسه منتقل کنید و یه کمی آب یخ به آن اضافه کنید تا حالت چسبندگی بگیرد. (۲-۳ قاشق کافیه)

7. خمیر رو بین ۲ تا نایلون به قطر ۰٫۵ سانت باز کنید و مستطیل‌های ۲*۵ برش بزنید و به سینی فر منتقل کنید.

8. روی شیرینی‌ها رو سفیده تخم مرغ مالیده و شکر دانه درشت بپاشید. اگه دوست داشتید میتونید یه کمی هم پودر پسته بپاشید.

9. در فر از پیش گرم شده ۱۷۵ درجه (برای فرهای گازی) و یا ۱۵۵ درجه (برای فرهای برقی) به مدت حدوداً ۲۰-۲۵ دقیقه یا تا زمانیکه زیر شیرینی‌ها یک کمی طلایی شد بپزید.

نوش جان 😉

1/5 - (1 امتیاز)
منبع
wikibookswikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا