نوشیدنی ها
طرز تهیه شربت سکنجبین
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
تبلیغات
زمان پخت و انتظار آن: 20 دقیقه
مناسب برای: 15 نفر
مواد لازم برای تهیه شربت سکنجبین
- نعناع: 2 کیلوگرم
- سرکه سفید: نصف الی 1 پیمانه
- شکر: 3 کیلوگرم
- آب: 10 الی 12 لیوان
- گلاب: مقداری
طرز تهیه شربت سکنجبین سنتی
شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و شکر کاملا در آب حل شود. سپس نعناع پاک شده و شسته شده را 3 تا 4 دسته میکنیم و با نخ میبندیم و داخل شهد شکر و آب می کنیم و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا شهد بجوشد و غلیظ شود.
وقتی شهد قوام کافی را بدست آورد و عطر نعنا در شهد جدا شد گلاب و سرکه را هم اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا چند دقیقه قول بزنند و وقتی که شربت را با کفگیر برداشتیم و شربت در لبه کفگیر به صورت نیم دایره جمع شد و وسطش شکاف خورد شربت سکنجبین آمادست. شربت را از صافی رد کنید و بعد از خنک شدن در شیشه های در بسته در یخچال نگهداری کنید.
تبلیغات
نکته:
- سکنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف می شود.
- در بعضی از نقاط کشور سکنجبین با کاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده می شود.