نوشیدنی ها

طرز تهیه شربت سکنجبین

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت و انتظار آن: 20 دقیقه

مناسب برای: 15 نفر

مواد لازم برای تهیه شربت سکنجبین

  • نعناع: 2 کیلوگرم
  • سرکه سفید: نصف الی 1 پیمانه
  • شکر: 3 کیلوگرم
  • آب: 10 الی 12 لیوان
  • گلاب: مقداری

طرز تهیه شربت سکنجبین سنتی

شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و شکر کاملا در آب حل شود. سپس نعناع پاک شده و شسته شده را  3 تا 4 دسته میکنیم و با نخ میبندیم و داخل شهد شکر و آب می کنیم و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا شهد بجوشد و غلیظ شود.

وقتی شهد قوام کافی را بدست آورد و عطر نعنا در شهد جدا شد گلاب و سرکه را هم اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا چند دقیقه قول بزنند و وقتی که شربت را با کفگیر برداشتیم و شربت در لبه کفگیر به صورت نیم دایره جمع شد و وسطش شکاف خورد شربت سکنجبین آمادست. شربت را از صافی رد کنید و بعد از خنک شدن در شیشه های در بسته در یخچال نگهداری کنید.

نکته:

  1.  سکنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف می شود.
  2.  در بعضی از نقاط کشور سکنجبین با کاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده می شود.
منبع
namnak

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا