نان، کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک آلبالو مرحله به مرحله
![کیک آلبالو](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/03/کیک-آلبالو-دستور-اصلی-عکس.jpg)
مواد لازم برای تهیه کیک آلبالو
- آرد: 1 پیمانه پر
- شیر: 80 میلیلیتر
- وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
- شکر: 3/4 پیمانه
- آلبالو تازه: 3/4 پیمانه بدون هسته
- کره: 1/2 پیمانه
- بیکینگپودر: 1/5 قاشق چایخوری
- پودر بادامزمینی: 55 گرم
- نمک: 1/4 قاشق چایخوری
- تخممرغ: 2 عدد
نکته: در این کیک ته قالب را آرد بپاشید یا کاغذ روغنی بگذارید.
طرز تهیه کیک آلبالو
- کره که به دمای محیط رسیده را داخل ظرفی ریخته و هم بزنید بعد شکر را به آن اضافه کنید.
- تخممرغها را دانهدانه اضافه کنید به صورتی که ابتدا یک تخم را اضافه کرده به مدت 2 دقیقه هم زده و تخممرغ بعدی را اضافه کنید و هم بزنید و درنهایت وانیل، شیر و نمک را اضافه کرده و هم بزنید.
- آرد و بیکینگپودر الک شده را کمکم به مواد اضافه کنید و در همین حین مواد را با لیسک مخلوطکنید (همیشه مواد را به یک سمت هم بزنید تا پف مواد نخوابد).
- مواد را در قالب با اندازه 25*35 (انتخاب سایز قالب دلخواه است و میتوانید از سایزهای دیگر استفاده کنید) بریزید.
- وقتی مواد بهخوبی مخلوط شد آلبالو و پودر بادامزمینی را روی آن بریزید و قالبها را به مدت 45 دقیقه داخل فری که یک ربع تا بیست دقیقه قبل با دمای 180 روشن کردهاید بگذارید.
- پس از گذشت نیم ساعت در فر را بازکنید و چاقویی تمیز داخل کیک فروکنید اگر مواد کیک به چاقو چسبید یعنی کیک هنوز آماده نیست و نیاز به پخت بیشتری دارد پس به آن 15 دقیقه دیگر زمان دهید تا بهخوبی پخته شود.
نکته: زمانی که کیک را درون فر قراردادید تا 30 دقیقه نباید در فر را بازکنید زیرا این عمل باعث خوابیدن پف کیک خواهد شد.
نوش جان 😉