چگونه طعمه ماهیگیری درست کنیم
در این مطلب خواهیم آموخت که چگونه طعمه ماهیگیری درست کنیم، با ما همراه باشید 🙂
1. ماهیهای کوچک که بهصورت قطعهقطعه درآمده باشد میتواند یکی از طعمههای مناسب جهت هر نوع ماهیگیری باشد شما باید ماهی را در اندازههای کوچک قطعهقطعه کنید و آن را برای مدتی درون یک ظرف حاوی تخممرغ و آرد قرار دهید.
2. شما میتوانید حتی از تکههای تن ماهی که آن را با پلاستیکهای نازک پیچیده شده باشد استفاده کنید فقط کافی است قبل از استفاده آن را باکمی روغن خوراکی آغشته کنید، مطمئناً به نتیجه دلخواه خواهید رسید.
3. ترکیب کردن روغنهای خوراکی و گیاهی با مقداری آرد میتواند یکی از کارهای خلاقانه باشد، فقط به یاد داشته باشید که خمیر را باید قبلاً از استفاده خوب با دست مالش دهید تا روغن جذب آن شود.
4. شما میتوانید با استفاده از تخممرغهای شکسته (که برای مدتی در معرض رطوبت قرار گرفتهاند) استفاده کنید فقط آن را با مقداری خمیر مخلوطکنید و خوب هم بزنید، نتیجه بسیار مؤثر خواهد بود.
5. درصورتیکه شما سگ یا گربه در خانهدارید یکی از طعمههای مؤثر استفاده کردن از غذای سگ یا گربه میباشد فقط کافی است به آن مقداری گوشت ماهی اضافه کنید و این هم به این خاطر است که بوی ماهی بگیرد و شکار را به ما نزدیک کند.
6. شما میتوانید از هر چیزی که قبلاً بهعنوان طعمه استفاده میکردید آلان هم استفاده کنید فقط با این تفاوت که این بار طعمه خود را با مقداری روغن ماهی آغشته و چرب کنید.
7. یکراه آسان جهت دسترسی به روغن ماهی کافی است مقداری تن ماهی و یا ماهی قطعهقطعه شده را در آب بجوشانید و بگذارید که حجم زیاد آب تبخیر شود. نتیجه باقیمانده تا حدودی شمارا به روغن ماهی نزدیک میکند.
8. استفاده کردن از انواع ماهیها (مخلوط کردن گوشت چندین ماهی باهم) نیز میتواند ایده جالبی باشد. کافی است یکبار امتحان کنید تا متوجه شوید که چگونه در صید گربهماهی به شما کمک خواهند کرد.
طرز تهیه طعمه ماهی با خمیر
بهترین طعمه برای ماهیگیری
طرز ساخت طعمه خردل با شربت افرا
مواد لازم:
- 1 لیوان آرد
- 2 قاشق غذاخوری کره بادامزمینی
- 3 قاشق غذاخوری شربت افرا
- 3 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- 2 قاشق غذاخوری پودر سیر
- 3 قاشق غذاخوری خردل زرد
- 1 عدد تن ماهی
- 1 تخممرغ
تمام مواد را باهم ترکیب کنید بعد برای به دست آمدن خمیر به آن آب اضافه کنید بعد از انجام ترکیب و اضافه کردن آب برای به دست آمدن خمیر طعمه آماده است.
ساخت طعمه برای ماهی قزل آلا
مواد لازم:
- 1 لیوان آرد سفید
- نصف فنجان شکر
- 1 لیوان آرد جو
- پنیر
- آب
آب را بجوشانید و تمام مواد به جزء پنیر را در آن بریزید و مخلوطکنید. وقتی مواد تبدیل به خمیر شد، آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. بعد مواد را از یخچال درآورده و پنیر را به آن اضافه کنید. بعد از انجام این مراحل طعمه برای ماهیگیری قزل آلا آماده است.
ساخت طعمهای مشترک برای اسبله و کپور (طعمه سوسیس)
مواد لازم:
- 1 عدد سوسیس هادداگ
- 2 لیوان آرد
- پنیر
- آب
سوسیس هادداگ و پنیر را به قطعات کوچک تبدیل کنید و آنها را در کاسهای بریزید و سپس آرد را به آن اضافه کنید درحالیکه دارید مواد را باهم مخلوط میکنید آب را به آن اضافه کنید.
تا زمانی به آن آب اضافه کنید که مواد به شکل یک توپ خمیر دربیاید در این صورت طعمه آماده است.
ساخت طعمه دارچینی برای کپور
مواد لازم:
- ۲ قاشق غذاخوری دارچین
- ۲ لیوان آرد ذرت
- ۲ قاشق وانیل
- ۱/۲ لیوان آب گرم
مواد را باهم مخلوطکنید و خوب آنها را به هم بزنید و آب گرم را به آنها اضافه کنید تا یک خمیر به دست بیاید؛ و در مرحله دوم دارچین را کمکم به خمیر اضافه کنید و خوب باهم ترکیب کنید بعد خمیر بهدستآمده را در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا خشک نشود و در ماهیگیری کپور از آن استفاده کنید.
طعمه جوشانده آرد جو برای ماهی کپور
مواد لازم:
- ۱/۲ لیوان آرد جو
- ۱ فنجان آرد ذرت
- ۱ فنجان آرد ساده
- ۱/۲ لیوان پنیر رنده شده
مواد را باهم ترکیب کنید و در ظرفی بریزید و به آنها آب اضافه کنید تا یک خمیر به دست بیاید و آنها را در اندازههای مناسب گلوله گلوله کنید و در آب جوش بجوشاند. بعدازاین مرحله طعمهها را از آب دربیاورید و بگذارید تا خشک شود و با استفاده از ریسه جوشانده در ماهیگیری کپور استفاده کنید.
طعمه سویا با طعمدهنده دلخواه برای ماهی کپور
مواد لازم:
- ۱ لیوان آرد سویا
- ۱ لیوان آرد ذرت
- طمع دهنده دلخواه
مواد را باهم مخلوطکنید سپس به آن به مقدار کافی آب اضافه کنید و به هم بزنید تا یک خمیر به دست بیاید و سپس به آن طمع دهنده دلخواه را اضافه کنید و برای استحکام بیشتر طعمه میتوانید به آن آرد ذرت یا آرد سویا اضافه کنید. بعد خمیر بهدستآمده را گلوله گلوله کنید و در آب جوش به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا طعمه بهصورت جوشانده دربیاید.
این طعمه را در ماهیگیری کپور میتوانید استفاده کنید.
طعمه ماهیگیری چگونه درست میشود؟
ساخت طعمه عسل برای کپور
مواد لازم:
- وانیل
- ۴ قاشق غذاخوری شکر
- عسل
- آرد ذرت
- آب
آب و وانیل و ۴ قاشق شکر و عسل را باهم مخلوطکنید و بر روی گاز با حرارت ملایم قرار دهید. وقتی شروع به جوش خوردن کرد بهآرامی به آنیک لیوان آرد ذرت اضافه کنید آن را بهخوبی به مدت ۳ دقیقه به هم بزنید تا به یک خمیر مقاوم تبدیل شود و سپس آن را از روی گاز بردارید و بگذارید خنک شود.
ساخت طعمه جوشانده ساده ذرت برای ماهیگیری کپور
مواد لازم:
- 1 فنجان شکر
- 2 فنجان آرد سفید
- 3 فنجان آرد ذرت
مرحله اول مخلوط کردن تمام مواد را در کاسهای بزرگ. سپس بهآرامی آب به مواد مخلوط شده اضافه کنید تا مواد به غلظت موردنظر برسد. اگر نیاز به آرد بیشتری باشد باز آرد اضافه کنید و کمی هم آرد ذرت.
بعد از به دست آمدن خمیر آنها را به توپهایی به اندازههای متوسط تبدیل کنید و آنها را در آب جوش به مدت 20 دقیقه بجوشانید.