نان، کیک و شیرینی
لوز پسته؛ طرز تهیه شیرینی لوز پسته ای

لوز نوعی شیرینی که خود انواع مختلف دارد: لوز بادام، لوز گردو و عسل، لوز شیرازی، لوز عسل، لوز پسته و لوز نارگیل. همچنین لوز یکی از شیرینی های سنتی تفرش است. در این مطلب طرز تهیه شیرینی لوز پسته ای را بیان خواهیم نمود.
مواد لازم لوز پسته ای:
- آرد برنج: یک قاشق غذاخوری
- شکر قهوهای یا عسل: به میزان لازم
- پسته: چهار پیمانه
- گلاب: به میزان لازم
طرز تهیه لوز پسته ای:
1. پسته را آسیاب کرده تا مقدار کمی روغن پس بدهد و تقریباً به شکل خمیری درآید.
2. آرد برنچ را چند دقیقه تفت میدهیم. پودر پسته و آرد برنج را در ظرف مورد نظر ریخته، کمی گلاب و عسل به آن اضافه میکنیم. خمیر به دست آمده را خیلی خوب ورز میدهیم تا مواد با هم مخلوط شوند.
3. ته یک سینی مستطیلی را چرب کرده و مواد را ته سینی پهن میکنیم و به شکل لوزی برش میزنیم.
4. حدود ۲ تا ۳ ساعت سینی را داخل یخچال قرار میدهیم. لوزها بعد از خنک شدن از سینی جدا میشوند.
نوش جان 😉