نان و شیرینی

لوز پسته؛ طرز تهیه شیرینی لوز پسته ای

لوز نوعی شیرینی که خود انواع مختلف دارد: لوز بادام، لوز گردو و عسل، لوز شیرازی، لوز عسل، لوز پسته و لوز نارگیل. همچنین لوز یکی از شیرینی های سنتی تفرش است. در این مطلب طرز تهیه شیرینی لوز پسته ای را بیان خواهیم نمود.

مواد لازم لوز پسته ای:

  • آرد برنج: یک قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه‌ای یا عسل: به میزان لازم
  • پسته: چهار پیمانه
  • گلاب: به میزان لازم

طرز تهیه لوز پسته ای:

1. پسته را آسیاب کرده تا مقدار کمی روغن پس بدهد و تقریباً به شکل خمیری درآید.

2. آرد برنچ را چند دقیقه تفت می‌دهیم. پودر پسته و آرد برنج را در ظرف مورد نظر ریخته، کمی گلاب و عسل به آن اضافه می‌کنیم. خمیر به دست آمده را خیلی خوب ورز می‌دهیم تا مواد با هم مخلوط شوند.

3. ته یک سینی مستطیلی را چرب کرده و مواد را ته سینی پهن می‌کنیم و به شکل لوزی برش می‌زنیم.

4. حدود ۲ تا ۳ ساعت سینی را داخل یخچال قرار می‌دهیم. لوزها بعد از خنک شدن از سینی جدا می‌شوند.

نوش جان 😉

کتاب الکترونیکی رمان شازده کوچولو اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی پنج زبان عشق، گری چاپمن اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی ذهن آگاهی برای مدیریت استرس اطلاعات بیشتر
کتاب الکترونیکی چگونه ازدواج را به موفقیت تبدیل کنیم؟ اطلاعات بیشتر
کتاب اکترونیکی مارپیچ رو به بالا (وارونه سازی جریان افسردگی) اطلاعات بیشتر
دانلود کتاب غلبه بر ناتوانی جنسی (اختلال در نعوظ) اطلاعات بیشتر

برنامه جامع کنترل انزال شامل کتاب الکترونیکی (182 صفحه) + فایل صوتی کتاب (132 دقیقه) + کتاب الکترونیکی 14 تمرین مکمل + برنامه تمرینی 4 هفته ای + موسیقی درمانی سابلیمینال

اطلاعات بیشتر
منبع
wikipediawikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا