نان، کیک و شیرینی

لوز پسته؛ طرز تهیه شیرینی لوز پسته ای

لوز نوعی شیرینی که خود انواع مختلف دارد: لوز بادام، لوز گردو و عسل، لوز شیرازی، لوز عسل، لوز پسته و لوز نارگیل. همچنین لوز یکی از شیرینی های سنتی تفرش است. در این مطلب طرز تهیه شیرینی لوز پسته ای را بیان خواهیم نمود.

مواد لازم لوز پسته ای:

  • آرد برنج: یک قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه‌ای یا عسل: به میزان لازم
  • پسته: چهار پیمانه
  • گلاب: به میزان لازم

طرز تهیه لوز پسته ای:

1. پسته را آسیاب کرده تا مقدار کمی روغن پس بدهد و تقریباً به شکل خمیری درآید.

2. آرد برنچ را چند دقیقه تفت می‌دهیم. پودر پسته و آرد برنج را در ظرف مورد نظر ریخته، کمی گلاب و عسل به آن اضافه می‌کنیم. خمیر به دست آمده را خیلی خوب ورز می‌دهیم تا مواد با هم مخلوط شوند.

3. ته یک سینی مستطیلی را چرب کرده و مواد را ته سینی پهن می‌کنیم و به شکل لوزی برش می‌زنیم.

4. حدود ۲ تا ۳ ساعت سینی را داخل یخچال قرار می‌دهیم. لوزها بعد از خنک شدن از سینی جدا می‌شوند.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
منبع
wikipediawikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا