غذاها

میتلف؛ طرز تهیه میتلف گوشت چرخ کرده

میتلف این غذا مخلوطی از گوشت، سبزیجات و سایر مواد خوراکی هست که با هم مخلوط شده و به صورت قالبی پخته می‌شوند. اکثر غذاهایی که با نام ترین و پاته رایج شدند در واقع میتلف هستند. اگه بخواهیم اسم این غذا رو تحت الفظی معنی کنیم میشه قرص گوشت (مثل قرص نان).

تبلیغات

مناسب برای: ۴ نفر

مواد لازم برای میتلف:

  • رزماری خرد شده: ۱-۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر سوخاری: ۱-۱/۳ فنجان
  • گوشت راسته بدون چربی چرخ شده: ۲۲۸ گرم
  • ران بوقلمون چرخ شده: ۲۲۸ گرم
  • پیاز متوسط ریز خرد: ۱/۲ پیاز
  • فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • فلفل سفید و یا سیاه: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • سس گوجه فرنگی: ۱/۳ فنجان
  • سیب خوراکی ریز خرد شده: ۲/۳ فنجان
  • سس کباب موردعلاقه خود رقیق شده با کمی آب: ۲/۳ فنجان
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • خردل دیژون: ۱ قاشق غذاخوری
  • ترب کوهی خرد و یا رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • سیر بزرگ، ریز خرد کرده: ۲ حبه ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: به میزان لازم

طرز تهیه میتلف:

1. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. و بعد حرارت را به ۱۶۵ درجه فارنهایت و یا ۷۵ درجه سانتی‌گراد کاهش دهید. توی سینی یک ورق فویل پهن کنید و با اسپری روغن روی فویل را چرب کنید.

2. به جز ۲/۳ فنجان سس کباب، باقی مواد در دستور داده شده (رزماری، پودر سوخاری، گوشت راسته، ران بوقلمون، پیاز، فلفل قرمز، فلفل سفید و یا فلفل سیاه، سس گوجه فرنگی، سیب، تخم مرغ، خردل دیژون، ترب کوهی، سیر و نمک) را در ظرفی باهم ترکیب کنید و خوب ورز دهید. اگر مخلوط کمی مرطوب و یا دارای چسبندگی لازم نبود کمی پودر سوخاری اضافه کنید. سپس تمام ترکیب را بصورت یک بیضی در آورده و توی سینی چرب شده قرار دهید.

3. روی متیلف را با یک قلم‌مو با سس پوشش دهید.

تبلیغات

4. میتلف را در فر به مدت ۳۰ -۴۰ دقیقه قرار دهید و در طول پختن در فر مرتب روی میتلف را با سس پوشش دهید. البته حرارت در فرها متفاوت هست و مواظب باشید کاملاً پخته شود.

5/5 - (1 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا