غذاها

طرز تهیه مینی پیتزا با سبزیجات

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

مواد لازم برای تهیه مینی پیتزا با سبزیجات

مواد لازم برای تهیه خمیر مینی پیتزا:

  • مایه‌خمیر: 1 قاشق چای‌خوری
  • آب ولرم: یک و نیم لیوان
  • آرد: 3 لیوان
  • روغن: نصف لیوان
  • شیر خشک: 3 قاشق
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه ملات مینی پیتزا:

  • روغن ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 2 عدد (نگینی شده)
  • گوجه: 4 عدد (نگینی شده)
  • رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
  • ذرت: یک‌چهارم لیوان
  • نعناع: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • زیتون سیاه: یک‌چهارم لیوان (بدون هسته، ورقه‌ای شده)
  • پنیر موزارلا: نصف لیوان
  • فلفل سبز: 3 عدد (ورقه‌ای شده)

روش آماده‌سازی مینی پیتزا با سبزیجات

  1. روش آماده‌سازی خمیر: ابتدا مایه‌خمیر را در آب ولرم مخلوط‌کنید سپس به مخلوط (آرد، شیر خشک، روغن و شکر) اضافه کنید.
  2. مخلوط را به‌خوبی ورز دهید سپس روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید.
  3. روش آماده‌سازی ملات: ابتدا روغن را در ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار دهید، پیاز را اضافه کنید سپس فلفل، گوجه، رب گوجه و ذرت را اضافه کنید.
  4. هنگامی‌که گوجه‌ها به‌خوبی آب شد نعناع و نمک را اضافه کنید.
  5. خمیر را به گلوله‌های کوچک تقسیم کنید و در ادامه داخل هر گلوله با دست خالی کنید و در آن ملات پیتزا بریزید سپس سر خمیر را ببندید و آن را با غلتک یا کف دست پهن کنید. روی آن را با زیتون تزیین کنید و داخل فر بگذارید.
  6. هنگامی‌که احساس کردید که پیتزا نزدیک به پخته شدن است آن را از فر خارج کنید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید سپس در فر به مدت 2 دقیقه قرار دهید تا زمانی که پنیر پیتزا آب شود.
  7. پیتزای شما آماده سرو است.

نوش جان 😉

به این مطلب امتیاز دهید
منبع
kitchenترجمه اختصاصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا