غذاها
طرز تهیه مینی پیتزا با سبزیجات
زمان آمادهسازی: 60 دقیقه
تبلیغات
مناسب برای: 6 نفر
مواد لازم برای تهیه مینی پیتزا با سبزیجات
مواد لازم برای تهیه خمیر مینی پیتزا:
- مایهخمیر: 1 قاشق چایخوری
- آب ولرم: یک و نیم لیوان
- آرد: 3 لیوان
- روغن: نصف لیوان
- شیر خشک: 3 قاشق
- شکر: 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه ملات مینی پیتزا:
- روغن ذرت: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز: 2 عدد (نگینی شده)
- گوجه: 4 عدد (نگینی شده)
- رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری
- ذرت: یکچهارم لیوان
- نعناع: 1 قاشق غذاخوری
- نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
- زیتون سیاه: یکچهارم لیوان (بدون هسته، ورقهای شده)
- پنیر موزارلا: نصف لیوان
- فلفل سبز: 3 عدد (ورقهای شده)
روش آمادهسازی مینی پیتزا با سبزیجات
- روش آمادهسازی خمیر: ابتدا مایهخمیر را در آب ولرم مخلوطکنید سپس به مخلوط (آرد، شیر خشک، روغن و شکر) اضافه کنید.
- مخلوط را بهخوبی ورز دهید سپس روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید.
- روش آمادهسازی ملات: ابتدا روغن را در ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار دهید، پیاز را اضافه کنید سپس فلفل، گوجه، رب گوجه و ذرت را اضافه کنید.
- هنگامیکه گوجهها بهخوبی آب شد نعناع و نمک را اضافه کنید.
- خمیر را به گلولههای کوچک تقسیم کنید و در ادامه داخل هر گلوله با دست خالی کنید و در آن ملات پیتزا بریزید سپس سر خمیر را ببندید و آن را با غلتک یا کف دست پهن کنید. روی آن را با زیتون تزیین کنید و داخل فر بگذارید.
- هنگامیکه احساس کردید که پیتزا نزدیک به پخته شدن است آن را از فر خارج کنید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید سپس در فر به مدت 2 دقیقه قرار دهید تا زمانی که پنیر پیتزا آب شود.
- پیتزای شما آماده سرو است.
نوش جان 😉
تبلیغات