غذاها
طرز تهیه نودل کره ای
![نودل کرده ای](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2020/04/d263d584886df0826231c8214e9f5414875a0979.jpg)
زمان آمادهسازی: 50 دقیقه
مناسب برای: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه نودل کرهای
مواد لازم برای تهیه سس نودل:
- نودل: 250 گرم
- خورشت گوشت: 2 لیوان
- سیر لهشده: 2 حبه
- هویج: 1 عدد (خردشده بهصورت خلالی)
- پیاز: 1 عدد (نگینی شده)
- روغنزیتون: 2 قاشق غذاخوری
- سس سویا: یکچهارم لیوان
- فلفل قرمز: 2 قاشق غذاخوری
- آب: 1 لیوان
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه استیک نودل:
- گوشت استیک: 2 قطعه
- پودر پیاز: 1 قاشق چایخوری
- پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: به میزان لازم
مواد لازم برای تزیین نودل:
- فلفل تند قرمز: 1 عدد خردشده بهصورت ورقهای
- فلفل تند سبز: 1 عدد خردشده بهصورت ورقهای
- پیازچه: 1 عدد خردشده بهصورت ورقهای
- قارچ: 1 عدد (دلخواه)
روش آمادهسازی نودل کرهای
- روش آمادهسازی گوشت استیک: ابتدا استیک را با نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، پودر زنجبیل طعم دار کنید.
- روغن را در ماهیتابهای روی حرارت متوسط قرار دهید سپس استیک را در آن به خوبی سرخکنید و بگذارید کاملاً پخته شود.
- استیک را بهصورت خلالی خردکنید و بگذارید سرد شود.
- روش آمادهسازی نودل: ابتدا پیاز و روغنزیتون را در ماهیتابهای قرار دهید و بگذارید کمی سرخ شود سپس هویج را به آن اضافه کنید.
- سیر را به آن اضافه کنید و بگذارید پخته شود.
- خورشت گوشت، سس سویا، آب، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز را در آن (4) بریزید.
- بگذارید مخلوط کمی بجوشد سپس نودل را اضافه کنید و بگذارید به مدت 3 دقیقه بجوشد، نودل آماده سرو است.
- گوشت استیک را به آن اضافه کنید.
- نودل را با فلفل سبز، فلفل قرمز، پیازچه و قارچ تزیین کنید.
نوش جان 😉