غذاها

طرز تهیه نودل کره ای

زمان آماده‌سازی: 50 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد لازم برای تهیه نودل کره‌ای

مواد لازم برای تهیه سس نودل:

  • نودل: 250 گرم
  • خورشت گوشت: 2 لیوان
  • سیر له‌شده: 2 حبه
  • هویج: 1 عدد (خردشده به‌صورت خلالی)
  • پیاز: 1 عدد (نگینی شده)
  • روغن‌زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • سس سویا: یک‌چهارم لیوان
  • فلفل قرمز: 2 قاشق غذاخوری
  • آب: 1 لیوان
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه استیک نودل:

  • گوشت استیک: 2 قطعه
  • پودر پیاز: 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر سیر: 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر زنجبیل: 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم

مواد لازم برای تزیین نودل:

  • فلفل تند قرمز: 1 عدد خردشده به‌صورت ورقه‌ای
  • فلفل تند سبز: 1 عدد خردشده به‌صورت ورقه‌ای
  • پیازچه: 1 عدد خردشده به‌صورت ورقه‌ای
  • قارچ: 1 عدد (دلخواه)

روش آماده‌سازی نودل کره‌ای

  1. روش آماده‌سازی گوشت استیک: ابتدا استیک را با نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، پودر زنجبیل طعم دار کنید.
  2. روغن را در ماهیتابه‌ای روی حرارت متوسط قرار دهید سپس استیک را در آن به خوبی سرخ‌کنید و بگذارید کاملاً پخته شود.
  3. استیک را به‌صورت خلالی خردکنید و بگذارید سرد شود.
  4. روش آماده‌سازی نودل: ابتدا پیاز و روغن‌زیتون را در ماهیتابه‌ای قرار دهید و بگذارید کمی سرخ شود سپس هویج را به آن اضافه کنید.
  5. سیر را به آن اضافه کنید و بگذارید پخته شود.
  6. خورشت گوشت، سس سویا، آب، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز را در آن (4) بریزید.
  7. بگذارید مخلوط کمی بجوشد سپس نودل را اضافه کنید و بگذارید به مدت 3 دقیقه بجوشد، نودل آماده سرو است.
  8. گوشت استیک را به آن اضافه کنید.
  9. نودل را با فلفل سبز، فلفل قرمز، پیازچه و قارچ تزیین کنید.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
atyabtabkhaترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا