نکات آشپزی
10 روش برای کاهش کالری غذا هنگام آشپزی

در این مطلب نکتههایی کوتاه و مفید برای کاهش کالری غذا هنگام آشپزی کردن را بیان خواهیم نمود، با ما همراه باشید😉
نکاتی برای کاهش کالری غذا هنگام پخت و پز
- هفتهای یکمرتبه از گوشت قرمز بدون چربی در برنامه آشپزیتان استفاده کنید و سعی کنید در مابقی ایام هفته به گوشتهای سفید اتکا کنید.
- بعد از درست کردن خورش مرغ لایه چربی روی آن را برداشته و دور بریزید.
- سعی کنید غذاها را بیشتر بهصورت کبابی مصرف کنید، شما میتوانید مرغ یا گوشت قرمز را با سبزیجات مختلف و روغنزیتون داخل فر یا روی اجاق طبخ کنید.
- از سینه مرغ یا مرغی که بدون پوستواستخوان است برای کم کردن چربی غذا استفاده کنید.
- در صورت استفاده از لبنیات در غذاها، از لبنیات کمچرب یا بدون چربی استفاده نمایید.
- بهجای استفاده از خامه در غذاها از نصف لیوان شیر و یک قاشق از خامه کمچرب استفاده نمایید.
- برای کاهش استفاده روغن از قابلمه و ماهیتابههای نچسب استفاده کنید.
- بهجای استفاده از کره در پخت انواع کیک میتوانید از سس سیب استفاده نمایید.
- از آرد گندم، آجیل و میوهها در پخت انواع کیک استفاده نمایید.
- برای کم کردن کالری غذا بهجای روغن از مخلوط روغن و کره استفاده نمایید، این کار به مزه دار کردن غذا نیز کمک خواهد کرد.