نکات آشپزی

10 روش برای کاهش کالری غذا هنگام آشپزی

در این مطلب نکته‌هایی کوتاه و مفید برای کاهش کالری غذا هنگام آشپزی کردن را بیان خواهیم نمود، با ما همراه باشید😉

نکاتی برای کاهش کالری غذا هنگام پخت و پز

  1. هفته‌ای یک‌مرتبه از گوشت قرمز بدون چربی در برنامه آشپزی‌تان استفاده کنید و سعی کنید در مابقی ایام هفته به گوشت‌های سفید اتکا کنید.
  2. بعد از درست کردن خورش مرغ لایه چربی روی آن را برداشته و دور بریزید.
  3. سعی کنید غذاها را بیشتر به‌صورت کبابی مصرف کنید، شما می‌توانید مرغ یا گوشت قرمز را با سبزیجات مختلف و روغن‌زیتون داخل فر یا روی اجاق طبخ کنید.
  4. از سینه مرغ یا مرغی که بدون پوست‌واستخوان است برای کم کردن چربی غذا استفاده کنید.
  5. در صورت استفاده از لبنیات در غذاها، از لبنیات کم‌چرب یا بدون چربی استفاده نمایید.
  6. به‌جای استفاده از خامه در غذاها از نصف لیوان شیر و یک قاشق از خامه کم‌چرب استفاده نمایید.
  7. برای کاهش استفاده روغن از قابلمه و ماهیتابه‌های نچسب استفاده کنید.
  8. به‌جای استفاده از کره در پخت انواع کیک می‌توانید از سس سیب استفاده نمایید.
  9. از آرد گندم، آجیل و میوه‌ها در پخت انواع کیک استفاده نمایید.
  10. برای کم کردن کالری غذا به‌جای روغن از مخلوط روغن و کره استفاده نمایید، این کار به مزه دار کردن غذا نیز کمک خواهد کرد.
5/5 - (2 امتیاز)
منبع
kitchenترجمه، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا