نان، کیک و شیرینی

کوکیز بادام؛ دستور تهیه شیرینی کوکیز بادام

طرز تهیه و پخت کوکیز بادام شیرینی خانگی ساده و خوشمزه مجلسی، مناسب برای پذیرایی در اعیاد می‌توانید با استفاده از رومال شربت و یا عسل خوشمزگی آنرا دو برابر نمایید.

تبلیغات

مناسب برای: ۴ نفر

مواد لازم کوکیز بادام:

  • آرد سفید: ٢۵۰ گرم
  • پودر بادام: ۵۰ گرم
  • نمک: یک پنس
  • کره یا مارگارین: ۱۵۰ گرم
  • پودر قند: ۸۰ گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • وانیل: ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه کوکیز بادام:

شما برای تهیه این شیرینی خانگی در ابتدای کار آشپزی آرد را همراه با نمک و پودر بادام درون یک کاسه متوسط ریخته سپس این مواد را با هم مخلوط کنید پس از انجام این مراحل، درون ظرفی جداگانه کره، وانیل و پودر قند را با هم مخلوط کنید سپس بوسیله یک هم‌زن این مواد را برای مدت زمان ۴ الی ۵ دقیقه ترکیب کنید وقتی بخوبی با هم مخلوط و یکدست شدند تخم مرغ را شکسته و به آن اضافه نمایید دوباره این مواد را برای مدت زمان ۲ دقیقه با هم مخلوط کنید.

در مرحله بعد نوبت اضافه نمودن آرد می‌باشد، آرد را شما در دو مرحله به مایه اضافه کنید و همزمان با دست ورز دهید تا بصورت یک خمیر نرم و لطیف درآید، مراقب باشید تا خمیر را زیاد ورز ندهید این کار شما باعث خواهد شد تا خمیر به روغن بیوفتد، حالا خمیر را برای مدت زمان تقریبی ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا آماده شود، پس از اینکه خمیر شیرینی آماده شد، آن را در میان دو کاغذ پهن کنید و با یک یا چند مدل قالب خمیر را برش بزنید، دمای فر را بر روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و برای ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا شیرینی خوشمزه و ساده‌ی شما آماده شود.

5/5 - (3 امتیاز)

تبلیغات

منبع
hipatughگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا