کیک نارگیلی؛ دستور پخت کیک نارگیلی خانگی خوشمزه
مواد لازم کیک نارگیلی:
- کره بدون نمک در دمای اتاق به علاوهٔ مقداری برای چرب کردن ظرف: ۳/۴ پوند
- شکر: ۲ پیمانه
- تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق: ۵ عدد
- عصاره وانیل خالص: ۱ ۱/۲ قاشق چایخوری
- عصاره بادام خالص: ۱ ۱/۲ قاشق چایخوری
- آرد همه منظوره به علاوهٔ مقداری برای پاشیدن روی ظرف: ۳ پیمانه
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
- جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک کوشر: ۱/۲ قاشق چایخوری
- شیر: ۱ پیمانه
- پودر نارگیل شیرین: ۴ اونس
مواد لازم رویهٔ کیک:
- پنیر خامهای در دمای اتاق: ۱ پوند
- کره بدون نمک، در دمای اتاق: ۱/۲ پوند
- عصاره وانیل خالص: ۳/۴ قاشق چایخوری
- عصاره بادام خالص: ۱/۴ قاشق چایخوری
- شکر شیرینی پزی، الک شده: ۱ پوند
- پودر نارگیل شیرین: ۶ اونس
طرز تهیه کیک نارگیلی:
۱) دمای فر را روی ۳۶۰ درجهٔ فارنهایت تنظیم کرده و آن را گرم کنید. دو ظرف ۹ اینچی دایرهای شکل را چرب کرده و سپس کف آن را با استفاده از کاغذ روغنی بپوشانید. دوباره آنها را چرب کرده و مقداری آرد بپاشید.
۲) کره و شکر را درون کاسهٔ میکسر الکترونیکی ریخته و با سرعت متوسط-بالا به مدت ۳ الی ۵ دقیقه خوب به هم بزنید تا به ترکیبی نرم و با رنگ زرد کم رنگ دست یابید. تخم مرغها را درون یک کاسهٔ کوچک بشکنید. سپس آنها را دانهدانه به ترکیب قبلی اضافه کنید و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ، با سرعت متوسط آن را هم بزنید. عصارهٔ وانیل و بادام را اضافه کرده و آنها را به خوبی با سایر مواد مخلوط کنید. در پایان ممکن است مخلوط به صورت دلمه شده به نظر برسد؛ نگران نباشید.
۳) در کاسهای جداگانه، آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را الک کنید. میکسر را روی سرعت پایین تنظیم کنید. به تدریج و طی سه مرحله، مواد خشک و شیر را به خمیر آماده شده در بخش ۲ اضافه نمایید. در مرحلهٔ اول و مرحلهٔ سوم، مواد خشک را اضافه کنید. سپس همهٔ مواد را به خوبی مخلوط کنید. در پایان با استفاده از یک قاشق تخت (اسپاتولا یا کفگیر)، ۴ اونس پودر نارگیل را با سایر مواد مخلوط کنید.
۴) خمیر آماده شده در بخش ۳ را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و داخل هر دو ظرف بریزید، سپس روی خمیر را با استفاده از یک چاقو صاف کنید. ظروف را در مرکز فر قرار داده و به مدت ۴۵ الی ۵۵ دقیقه بپزید تا روی کیک قهوهای رنگ شود و خلال دندان، تمیز از داخل کیک خارج شود. پس از پخته شدن کیک، آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید ۳۰ دقیقه درون ظرف و روی قفسهٔ خنککننده، خنک شود. سپس کیک را از ظرف خارج کرده تا به طور کامل سرد شود.
۵) تا این مرحله کیک نارگیلی شما آماده شده است. اما کیک، بدون رویه (فراستینگ)، جلوهٔ زیبایی ندارد.
رویهٔ کیک
۱) ابتدا درون کاسهٔ میکسر، پنیر خامهای، کره، عصارهٔ وانیل و بادام را بریزید. سپس با سرعت پایین، آنها را با یکدیگر ترکیب کنید. شکر شیرینی پزی را اضافه کرده و مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا به ترکیبی نرم دست یابید.
۲) یک لایه از کیک را روی سطحی صاف قرار دهید. مقداری از رویهٔ درست شده در مرحلهٔ قبل را روی سطح لایهٔ اول بمالید. سپس لایهٔ دوم را روی آن قرار دهید. باقیمانده رویه (فراستنیگ) را روی سطح لایهٔ دوم و کنارههای دو لایه بمالید. برای تزیین روی کیک میتوانید از اسپرینکل و پودر نارگیل استفاده نمایید.
نوش جان 😉