غذاها

طرز تهیه آش شیله عدس آذربایجان شرقی تبریز

آش شیله عدس از غذاهای شهر تبریز و آذربایجان شرقی است که به دلیل وجود عدس و بلغور گندم با تقویت سیستم دفاعی، بدن شما را در برابر بیماری‌های ویروسی مقاوم می‌کند. همچنین مصرف روزانه عدس به‌عنوان یک منبع عالی از فیبر باعث سیری طولانی مدت و به مرور زمان موجب کاهش وزن می‌شود. با مجله اینترنتی مثبت 1 و طرز تهیه این آش خوشمزه همراه باشید.

مواد لازم

  • عدس: ۱ پیمانه
  • بلغور گندم: ۲۵۰ گرم
  • برنج: ۲۵۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • آب مرغ: ۱ لیوان
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد
  • تره: نصف پیمانه
  • آب: ۱ لیوان
  • پیازچه: ۱ پیمانه
  • نمک و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه آش شیله عدس

  • ابتدا کمی روغن در قابلمه بریزید و پیازهای نگینی شده را در آن تفت دهید.
  • بعد از سرخ شدن پیاز، کمی زردچوبه اضافه کنید تا خامی آنها گرفته شود.
  • آب، آب مرغ، نمک و عدس را نیز به قابلمه اضافه و اجازه دهید تا عدس‌ها با حرارت ملایم نیم پز شوند.
  • بعد از این که عدس نیم پز شد، بلغور گندم و برنج را به ظرف اضافه و هم بزنید تا آش ته نگیرد.
  • بعد از کمی زمان که برنج نیم پز شد، پیازچه ریز شده و گوجه فرنگی رنده شده را نیز به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا آش شیله عدس کاملا جا بیفتد.
3/5 - (2 امتیاز)
منبع
deltapayam

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا