غذاها
طرز تهیه آش شیله عدس آذربایجان شرقی تبریز
![آش شیله عدس](https://mosbate1.ir/wp-content/uploads/2021/08/ash-adas-min-compress.jpg)
آش شیله عدس از غذاهای شهر تبریز و آذربایجان شرقی است که به دلیل وجود عدس و بلغور گندم با تقویت سیستم دفاعی، بدن شما را در برابر بیماریهای ویروسی مقاوم میکند. همچنین مصرف روزانه عدس بهعنوان یک منبع عالی از فیبر باعث سیری طولانی مدت و به مرور زمان موجب کاهش وزن میشود. با مجله اینترنتی مثبت 1 و طرز تهیه این آش خوشمزه همراه باشید.
مواد لازم
- عدس: ۱ پیمانه
- بلغور گندم: ۲۵۰ گرم
- برنج: ۲۵۰ گرم
- پیاز متوسط: ۱ عدد
- آب مرغ: ۱ لیوان
- گوجه فرنگی: ۲ عدد
- تره: نصف پیمانه
- آب: ۱ لیوان
- پیازچه: ۱ پیمانه
- نمک و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه آش شیله عدس
- ابتدا کمی روغن در قابلمه بریزید و پیازهای نگینی شده را در آن تفت دهید.
- بعد از سرخ شدن پیاز، کمی زردچوبه اضافه کنید تا خامی آنها گرفته شود.
- آب، آب مرغ، نمک و عدس را نیز به قابلمه اضافه و اجازه دهید تا عدسها با حرارت ملایم نیم پز شوند.
- بعد از این که عدس نیم پز شد، بلغور گندم و برنج را به ظرف اضافه و هم بزنید تا آش ته نگیرد.
- بعد از کمی زمان که برنج نیم پز شد، پیازچه ریز شده و گوجه فرنگی رنده شده را نیز به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا آش شیله عدس کاملا جا بیفتد.