غذاها

طرز تهیه بال مرغ به روش مکزیکی

بال مرغ به روش مکزیکی از غذاهای خاص، خوشمزه و آسان برای طبخ است. بیشتر غذاهای مکزیکی به ادویه‌جات خاص آن معروف‌اند.

تبلیغات

زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

مواد لازم برای تهیه بال مرغ به روش مکزیکی:

  • بال مرغ: 1 کیلو پاک‌شده
  • پیاز: 1 عدد خردشده
  • اورگانو (پونه کوهی): 1 قاشق غذاخوری
  • دارچین: 1/4 قاشق چای‌خوری
  • فلفل سفید: 2 قاشق چای‌خوری آسیاب شده
  • پیازچه: 2 عدد نگینی شده
  • جوز هندی: 1/4 قاشق چای‌خوری آسیاب شده
  • فلفل سبز تند: 2 عدد خردشده
  • روغن‌زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 قاشق چای‌خوری
  • * ادویه ترکیبی مکزیکی: 1 قاشق چای‌خوری

* ادویه ترکیبی مکزیکی شامل:

  • پودر فلفل دلمه‌ای قرمز (پاپریکا) (۲ قاشق غذاخوری)
  • زیره پودر شده (۱ قاشق مرباخوری)
  • فلفل ساییده شده (۱ قاشق مرباخوری)
  • پودر سیر (۱ قاشق چای‌خوری)
  • پودر میخک (۱/۲ قاشق چای‌خوری)

روش آماده‌سازی بال مرغ به روش مکزیکی:

  1. ابتدا، پیاز، پونه کوهی، ادویه ترکیبی مکزیکی، دارچین، فلفل سفید، فلفل تند، نمک، روغن‌زیتون و جوز هندی را در همزن برقی بریزید و آن را کاملاً هم بزنید.
  2. مخلوط را در ظرفی قرار دهید و به آن پیازچه اضافه کنید، سپس بال‌های مرغ را در آن قرار دهید و هم بزنید و در یخچال به مدت سه ساعت قرار دهید تا خوب طعم دار شود.
  3. فر را در دمای 190 درجه قرار دهید و بال‌های مرغ را در سینی گذاشته و به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید.
  4. آن را به‌صورت داغ و در کنار سالاد یا برنج سرو کنید.

نوش جان 😉

5/5 - (1 امتیاز)

تبلیغات

منبع
kitchenترجمه تخصصی، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا