نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه حلوا برای مراسم ختم، ترحیم و نذری

در این مطلب از مجله اینترنتی مثبت 1، طرز تهیه حلوا برای مراسم ختم، ترحیم و نذری برای شما قرار داده ایم. با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.

تبلیغات

حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر یا برخی موارد نیز در پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به‌طور مثال در پخت و تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده می‌شود.

با وجود اینکه حلوا انواع بسیار زیاد و مختلفی دارد ولیکن هرجا صحبت از حلوا می‌شود فکر افراد به سمت همان حلوای آرد می‌رود که برای فاتحه خواندن بر سر مزار و سنگ قبر اموات پخش می‌شود، می‌رود.

مواد لازم حلوا مجلسی:

  • شکر: ۱ لیوان
  • آب: ۱ و ۱/۲ لیوان
  • گلاب: ۱/۳ لیوان
  • زعفران آب کرده: ۵ قاشق غذاخوری
  • پودر هل: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
  • روغن مایع: نصف مقدار آرد، یک لیوان (ابتدا داغ شده و پس از تفت دادن آرد به آن اضافه می‌شود)
  • آرد نان سبوس‌دار یا آرد سنگک: ۲ لیوان
  • کره: ۵۰ گرم (پس از اضافه کردن همه مواد به آرد به آن اضافه می‌شود)

طرز تهیه حلوا برای مراسم ختم:

1. برای تهیه شیره حلوا باید شکر، آب، گلاب، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه‌ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا ۵ دقیقه بجوشد، روغن را نیز داخل قابلمه‌ای بریزید تا داغ شود؛ آرد را ۲ بار الک کنید سپس داخل ظرفی بریزید و با حرارت کم شروع به تفت دادن کنید.

2. آرد را آن‌قدر تفت دهید تا رنگ آرد کرم شود. بسیار مراقب باشید آرد شما ته نگیرد (با قاشق مرتب آرد را هم بزنید)؛ پس از آنکه رنگ آرد کرم شد روغن داغ را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا آرد سرخ شود و رنگ آرد طلایی شود.

تبلیغات

3. حرارت را کم کنید و شیره داغ (مخلوط آب و شکر که از قبل آماده کرده‌اید) را اضافه کنید، پس از اضافه کردن همه مواد را خوب مخلوط کنید سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد و به روغن بیفتد. سپس حلوا را داغ درون ظرف بریزید و با پسته، پودر نارگیل و … تزئین کنید.

نکات طلایی برای تهیه حلوا برای مراسم ختم و ترحیم

بهترین آرد برای حلوا آرد نان و بخصوص آرد سنگک می‌باشد؛ می‌توانید این حلوای خوشمزه را با نان شیرینی میکادو (نان بستنی) نیز سرو کنید، برای این کار به همان صورت داغ روی یک لایه نان حلوا بریزید و کامل پخش کنید سپس رویش نان دیگری قرار دهید و پس از خنک شدن بصورت شیرینی برش بزنید.

اگر در زمان درست کردن حلوا درون مخلوط آرد و روغن گلوله‌های ریزی مشاهده کردید با رد کردن آرد از یک صافی بزرگ این مشکل برطرف خواهد شد، می‌توانید قبل از اضافه کردن آرد به روغن یک بار آرد را الک کنید تا این مشکل به وجود نیاید؛ برای دادن رنگ بیشتر به حلوا می‌توانید ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو در زمان اضافه کردن آرد به روغن بریزید، طعم کاکائو درون حلوا مشخص نیست.

4.2/5 - (50 امتیاز)
تبلیغات
منبع
wikipediaگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا