نان، کیک و شیرینی

طرز تهیه خرش حلوا گیلانی خوشمزه و مجلسی

خَرش حلوا نوعی حلوا که در عید نوروز در شهر رشت درست می‌کنند. خَرش نوعی پونه وحشی با عطری متفاوت از پونه است.

تبلیغات

مواد لازم خَرش حلوا گیلانی:

  • آرد برنج الک شده: ۲ پیمانه
  • آرد گندم الک شده: ۲ پیمانه
  • خرش (سبزی محلی) خرد شده: ۲ پیمانه
  • شکر: ۴ پیمانه
  • کره: ۵۰۰ گرم
  • آب: به مقدار لازم

طرز تهیه خَرش حلوا گیلانی:

1. آرد برنج و گندم را مخلوط می‌کنیم و در تابه با کره تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

2. سپس سبزی را که از قبل خرد کرده‌ایم اضافه می‌کنیم و باز تفت می‌دهیم. شکر را با مقداری آب می‌جوشانیم تا شربت غلیظی شود. سپس آن را در آرد ریخته و به آرامی مخلوط می‌کنیم.

3. سینی مناسبی را چرب کرده و مواد را در آن پهن می‌کنیم. قطر تقریبی ۱/۵ سانتیمتر باشد. مواد را می‌گذاریم تا کاملاً سرد شود. سپس به صورت مربع یا لوزی برش می‌زنیم و در ظرف در دار نگهداری می‌کنیم.

نوش جان 😉

تبلیغات
4.3/5 - (6 امتیاز)

منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا