نان، کیک و شیرینی
طرز تهیه خرش حلوا گیلانی خوشمزه و مجلسی
خَرش حلوا نوعی حلوا که در عید نوروز در شهر رشت درست میکنند. خَرش نوعی پونه وحشی با عطری متفاوت از پونه است.
تبلیغات
مواد لازم خَرش حلوا گیلانی:
- آرد برنج الک شده: ۲ پیمانه
- آرد گندم الک شده: ۲ پیمانه
- خرش (سبزی محلی) خرد شده: ۲ پیمانه
- شکر: ۴ پیمانه
- کره: ۵۰۰ گرم
- آب: به مقدار لازم
طرز تهیه خَرش حلوا گیلانی:
1. آرد برنج و گندم را مخلوط میکنیم و در تابه با کره تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.
2. سپس سبزی را که از قبل خرد کردهایم اضافه میکنیم و باز تفت میدهیم. شکر را با مقداری آب میجوشانیم تا شربت غلیظی شود. سپس آن را در آرد ریخته و به آرامی مخلوط میکنیم.
3. سینی مناسبی را چرب کرده و مواد را در آن پهن میکنیم. قطر تقریبی ۱/۵ سانتیمتر باشد. مواد را میگذاریم تا کاملاً سرد شود. سپس به صورت مربع یا لوزی برش میزنیم و در ظرف در دار نگهداری میکنیم.
نوش جان 😉
تبلیغات