خورش‌ها و قلیه‌ها

طرز تهیه خورش شیرین قورمه شمالی (غذای محلی گیلانی)

شیرین قورمه یکی از چندین غذای سنتی و محلی گیلانی‌هاست. در این مطلب طرز تهیه آن را بیان خواهیم نمود. با ما مجله اینترنتی مثبت 1 همراه باشید.

تبلیغات

مواد لازم برای تهیه خورش شیرین قورمه شمالی:

  • گوشت گوسفندی خورشی بدون چربی: ۵۰۰ گرم خردشده
  • قیسی: ۲۵۰ گرم
  • پیاز ریز شده: یک عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
  • زعفران: در صورت تمایل به میزان لازم

روش آماده سازی و تهیه خورش شیرین قورمه شمالی:

  1. گوشت را به همراه سه پیمانه آب روی حرارت بگذارید. زمانی که جوش آمد کف روی آن را گرفته و بعد با حرارت ملایم سه ساعت بپزید.
  2. پس از دو ساعت نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کرده تا یک ساعت هم با نمک و فلفل بپزد.
  3. سه قاشق غذاخوری روغن را در تابه‌ای گرم کرده، پیاز را در آن تفت داده، کمی که طلایی شد قیسی‌ها را به پیاز اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
  4. پس از دو و نیم ساعت که گوشت پخت مخلوط پیازداغ، قیسی و زعفران را به آن اضافه کرده و بگذارید خورش جا بیفتد.

نکته:
در صورت تمایل می‌توانید ۱۰۰ گرم آلو و ۵۰ گرم کشمش پلویی را با قیسی به خورش اضافه کنید تا خورش کمی مزه ملس پیدا کند.

5/5 - (1 امتیاز)
منبع
wikibooksگردآوری، ویرایش و بازنگری، تحریریه مثبت 1

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا